RSS

MPHOnline Book Deal.

18 Jul

Pagi tadi buka aje inbox, ada email dari MPHOnline.

Ada OFFER!!!!!

Part yang paling tak boleh tahan adalah:

Ta daa!!!!

JG

Murah giler!

 

Memang murah giler!

 

Sangat-sangat giler!

 

Eh, giler pun tak murah camtu tau!

 

Ha ha ha.

 

 

Kenapa saya kata murah?

Memang murah la. Kalau di Mudah, harga terpakai pun diorang letak dalam RM25 ke RM30. Paling koman pun RM20.

So kalau buku yang disebut sebagai, “It was one of the best selling books of 2012 and spent several weeks atop various best seller lists.” dijual dengan harga itu, memang sangat murah!

 

Mesti beli ni!!

 

 

Mesti!!!

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on 18/07/2013 in Categorized

 

2 responses to “MPHOnline Book Deal.

  1. cinta

    18/07/2013 at 5:36 am

    belilah. hee..

     
    • t.a.t.a

      18/07/2013 at 9:07 am

      dah beli dah. estimate sampai pada besday kite. kui kui kui.

       

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: