RSS

aku kacau bos tido :)

22 Jul

Tajuk tiru post julieter. Ngeeee..

 

Tadi bos pergi:

11.30 am keluar ambil anak perempuan.

12.50 pm keluar ambil anak lelaki. Bos cakap kalau ada 5 orang anak, 5 kali dia keluar.

2.00 pm hantar anak lelaki sekolah petang.

2.20 pm keluar lagi jumpa customer.

 

Balik ofis terus masuk bilik dia.

 

Nak masuk jumpa bos, tengok dia tido.

Kesian. Tak nak kacau.

 

Nak bagi form dari bank minta isi, dia masih lelap.

Kesian. Biar la.

 

Nak minta sign check untuk supplier, dia masih lelap lagi.

Argghh. Tak kesian lagi dah.

 

Asyik nak kesian-kesian aje sampai bila kerja gue nak tertangguh? Karang bos juga follow-up kat gue.

 

 

Gue berdiri aje dekat pintu.

Tak yah bersuara.

Tak yah buat apa.

Guna telepati aje.

 

Bos celik. Dia senyum. “Ngantuk.”

 

Gue pun senyum juge.

 

 

 

Berjaya!

 

Advertisements
 
10 Comments

Posted by on 22/07/2013 in Categorized

 

10 responses to “aku kacau bos tido :)

  1. shin chan

    22/07/2013 at 11:00 am

    bos tu ada sesungut ek leh tau ada org dok perati.. perghhh caya lah

     
    • t.a.t.a

      23/07/2013 at 7:49 am

      sesungut yang tersembunyi.

       
  2. ishy77

    22/07/2013 at 1:03 pm

    heibat sungguh ilmu telepati! va va va

     
    • t.a.t.a

      23/07/2013 at 7:45 am

      shabas bey teh..

       
  3. azieazah

    22/07/2013 at 1:24 pm

    Ajar sket? Atau minyak wangi paling harum boleh sampai ke hidung dia dalam jarak 15 kaki? Ahaks!

     
    • t.a.t.a

      23/07/2013 at 7:48 am

      senang je kak. jerit sekuat-kuat nya. nanti bangun la bos.

      eh. jerit dalam hati je tau.

       
  4. juliet

    23/07/2013 at 3:48 am

    tak baik kacau bos tido, kikiki. awak patut tido juga 😀

     
    • t.a.t.a

      23/07/2013 at 7:46 am

      tido sebelah bos. ahaks.

      bukan. tido sebelah bilik bos. sebelah bilik bos is surau.

       
  5. nang

    26/07/2013 at 7:00 am

    pekerja yg bagus , ada chemistry dgn bos…hahaha

     
    • t.a.t.a

      06/08/2013 at 5:43 am

      kadang tu kan nang, selamba badak aje aku merajuk dengan bos. hahaha. merajuk, marah dia, argue dengan dia, benda biasa la tu.

       

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: