RSS

Kalau korang pandai..

26 Jul

.. cuba teka, apakah maksud perkataan-perkataan ini:

 

1. Muta

2. Maka

3. Batu nya bujang.

 

 

Jawapan menyusul kemudian.

 

Advertisements
 
10 Comments

Posted by on 26/07/2013 in Categorized

 

10 responses to “Kalau korang pandai..

  1. Dee

    26/07/2013 at 6:36 am

    erk…takleh nak teka..tok bijak pandai laie..kena gi baca Quran jap..hehehe..

     
  2. juliet

    26/07/2013 at 6:44 am

    bulan poser ni otak lambat pikap 😀

     
  3. nang

    26/07/2013 at 6:57 am

    erk , aku tak tahu sama ada otak aku lambat loading or mmg aku tak reti nak jawab teka teki ni…hahahaha

     
  4. nizam.ariff

    26/07/2013 at 7:00 am

    Batunya bujang tu mcm lucah je aku rasa…?

     
    • t.a.t.a

      27/07/2013 at 8:02 am

      Ehem, ehem. Kau ni, itu aje dok fikir ya.

       
  5. the malay male

    26/07/2013 at 3:17 pm

    sori…saya tak pandai 🙂

     
  6. shin

    27/07/2013 at 3:34 am

    xleh nk pikir sbb dok ligat pikir lambatnya nk rayaaaaa #nanges #lariktajuk

     
  7. ishy77

    27/07/2013 at 10:25 am

    ***tggu jawapan***

     
  8. t.a.t.a

    29/07/2013 at 2:01 am

    Guys, thanks sebab beri feedback. Honestly memang saya tak expect sesiapa boleh jawab. Sebab ini bukan teka teki.

    Apa pun tunggu next post ya.

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: