RSS

WW: Siapa dapat agak..

28 Aug

.. based on this picture,

IMG_0187

what is it that I tried to convey and what is your comment?

p.s: Kalau tak nampak, sila klik bagi besar.

Advertisements
 
27 Comments

Posted by on 28/08/2013 in Categorized

 

27 responses to “WW: Siapa dapat agak..

  1. juliet

    28/08/2013 at 7:53 am

    dah banyak klik bagi besar, tapi masih tak dapat nak teka.

     
  2. juliet

    28/08/2013 at 7:57 am

    rakyat korea tu bukan penyanyi K-Pop kan? atau awak nak cakap yg awak nak berenti keje dan jual kek cawan? atau awak ni SA salah sorang anggota malbatt yg cedera tu?

     
    • t.a.t.a

      28/08/2013 at 7:59 am

      aku tak nak cakap apa-apa lagi. aku cuma nak gelak aje.

      hahahahaha

       
      • t.a.t.a

        28/08/2013 at 7:59 am

        oh by the way, aku tengah gelak sakan ni. bos nak cakap dengan aku, dia tunggu aku habis gelak dulu.

        hahaha.

         
  3. Yunus Badawi

    28/08/2013 at 9:49 am

    Saya pun nak cakap lebih kurang mcm juliet jugak.

    Awak nak gelak semula ke? …. hehehe

     
    • t.a.t.a

      28/08/2013 at 9:50 am

      tiru tiru cakap orang konon. hahaha.

      awal-awal lagi dah gelak.

       
  4. ishy77

    28/08/2013 at 6:03 pm

    ta nk ckp nama ta siti fatanah kan kan

     
    • t.a.t.a

      29/08/2013 at 12:50 am

      oh gosh sis, you are so sweet. hahaha

       
  5. chot penjejak badai

    29/08/2013 at 2:53 am

    cepat laaa bgtau.. kesian peminat mu tertunggu2

     
    • t.a.t.a

      29/08/2013 at 2:58 am

      perah la otak sket. cuba fikir. read between the lines.

       
  6. sudipvssenduk

    29/08/2013 at 3:06 am

    Tak clear la. sbb baru buat spek semalam… minggu depan baru dapat.

     
    • t.a.t.a

      29/08/2013 at 3:07 am

      Sementara tunggu minggu depan, nampak ke jalan raya?

       
  7. chot penjejak badai

    29/08/2013 at 3:08 am

    ughh…benci la.. lamanya kena tggu..

     
    • t.a.t.a

      29/08/2013 at 3:12 am

      tak nak tunggu, perah la otak tu. mwahahahaa

       
  8. Henrietta Jose

    29/08/2013 at 4:51 am

    Errr….tokey kek tu tuan blog ke? Ataw nama tuan blog sama dengan tokey kek….

     
    • t.a.t.a

      29/08/2013 at 4:54 am

      sama jawapan macam chot. haha.

      nope, itu bukan saya.

       
      • Henrietta Jose

        29/08/2013 at 5:48 am

        hehehe….hmmm…sebab beritanya dua jenis yg berbeza…satu duka, stu bahagia, tpi ditempatkan dalam page yg same….errr lari tajuk…

        psss…bukan anak rietta pown…too young to have them as kids…bdk bdk 2 anak staff library…kebetulan sebaya…mak dorg mnta tlg rietta ajarkan sebab rietta selalu lepak library…

         
      • t.a.t.a

        29/08/2013 at 5:59 am

        Yayyy!!! Correct answer.

        Itu la yang saya cuba nak sampaikan. Bila dua jenis berita yang berlainan genre diletak dalam satu page, serba salah saya jadi si Fatanah tu. Sebelah kisah duka, tup-tup ada pulak kisah tidak duka sebelah tu. Nampak macam tak menghormati berita duka itu.

         
  9. chot penjejak badai

    29/08/2013 at 6:07 am

    mmmm..tahniah kepada peneka yg tepat, sila tuntut hadiah misteri di meja pegawal

     
    • t.a.t.a

      29/08/2013 at 6:32 am

      ye, sila kan. kalau tak jumpa pengawal, sila jumpa chot.

       
  10. kniedaz

    29/08/2013 at 8:53 am

    hahahaha…tak payah teka..baca komen je

     
    • t.a.t.a

      10/09/2013 at 3:47 am

      inisiatif yang bagus.

       
  11. elly

    03/09/2013 at 4:37 am

    byk isu la kat situ, yang mana satu kena besarkan, besarkan mata ajelah ye!

     
    • t.a.t.a

      10/09/2013 at 3:48 am

      mata tak nampak eh. sama la, kita pun rabun.

       
  12. FAIRUS MAMAT

    10/09/2013 at 3:37 am

    EVERYDAY PEOPLE LIVE AND DIE.. LIVE WITH SUCCES AND DIE WITH ANYKIND..

    HUH.. HARAP B.I AKU OKEYLAH..\^o^/

     
    • t.a.t.a

      10/09/2013 at 3:48 am

      aa….. ok la tu. haha

       

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: