RSS

Perangai manusia..

30 Aug

Saya tanggalkan notis di bilik teknikal. Dah siap photostat, saya hantar semula ke sana.

Saya: “Alaa.. malas nya la nak tampal semula.”

Bos: “Haa.. tu la perangai manusia. Dah tanggal, tak pandai nak tampal balik. Dah buat dosa, tak reti nak taubat.”

Saya: “Tak de selefon tape pulak tu. Halangan ni.”

Bos: “Haa.. tu pasal kena taubat nasuha.”

Saya: “Errr..?”

 

Advertisements
 
15 Comments

Posted by on 30/08/2013 in Categorized

 

15 responses to “Perangai manusia..

  1. ZonAku

    30/08/2013 at 1:21 am

    hahahaha…. terbaik la bos!

     
    • t.a.t.a

      30/08/2013 at 5:07 am

      yup, so far dia la bos terbaik pernah aku work with.

       
  2. chot

    30/08/2013 at 2:18 am

    kim salam bos ekk

     
    • t.a.t.a

      30/08/2013 at 5:07 am

      x leh chot. karang kantoi aku buat blog. hahaha

       
  3. tasekM

    30/08/2013 at 4:53 am

    bos ko ni laki ke pompuan?

    .

     
    • t.a.t.a

      30/08/2013 at 5:06 am

      lelaki kak.

       
  4. cinta

    30/08/2013 at 5:33 am

    ahahaks.

     
  5. jenanese

    30/08/2013 at 6:05 am

    nak buat baik memang sentiasa ada halangan..kan? hehe

     
    • t.a.t.a

      02/09/2013 at 2:04 am

      haah, betul tu. nates kuat sangat.

       
  6. juliet

    30/08/2013 at 7:24 am

    cepat pegi taubat nasuha, kakakakakaka

     
    • t.a.t.a

      02/09/2013 at 2:05 am

      okay jom.

       
  7. nizam.ariff

    31/08/2013 at 12:51 am

    Hah…nasihat yg bagus gak tu…kakaka

     
    • t.a.t.a

      02/09/2013 at 2:06 am

      lagi bagus kalau terus buat.

       
  8. the malay male

    31/08/2013 at 12:10 pm

    kecelaruan minda

     
    • t.a.t.a

      02/09/2013 at 2:05 am

      dan kecelaruan rohani juga.

       

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: