RSS

WW: RM6.80 aje?

04 Sep

One of my bil telefon bulan terkini:

6.80

 

RM 6.80 sahaja.

SA. HA. JA!

 

Nampak sangat tak bersosial.

Hmm.

 

Advertisements
 
15 Comments

Posted by on 04/09/2013 in Categorized

 

15 responses to “WW: RM6.80 aje?

  1. nizam.ariff

    04/09/2013 at 1:43 am

    sosial kat kedai kopi kut…

     
    • t.a.t.a

      05/09/2013 at 4:57 am

      x jugak. saya tak minum kopi.

       
  2. Dee

    04/09/2013 at 2:54 am

    wui..murah giler! ni henpon ke display item? hahaha..

    btw..semalam tu photo bukan lukisan..tapi nmpk mcm lukisan kan?

     
    • t.a.t.a

      05/09/2013 at 4:58 am

      henpon le. ni nombor guna untuk family aje, tu yang murah. 1+5 pun.

       
  3. Kay

    04/09/2013 at 4:19 am

    saya pun kalau bukan sbb internet, tepon saya RM 30 sebulan… RM 10 utk tepon, RM 20 sms… sama je mcm zaman pakai prepaid

     
    • t.a.t.a

      05/09/2013 at 5:02 am

      post paid kalau sms memang mahal. tapi at least tak la perlu topap just nak on kan airtime kan?

       
  4. shin

    04/09/2013 at 7:15 am

    baguslah.. kalo ada endut nnt.. bil baru melambung kot

     
    • t.a.t.a

      05/09/2013 at 5:02 am

      endut? siapa endut?

       
  5. ishy77

    05/09/2013 at 4:52 am

    jer? Ceh..makan kepsi pun lg mahal..hikhik

     
    • t.a.t.a

      05/09/2013 at 5:02 am

      kepsi? huh tax aje dah 6%.

       
  6. Henrietta Jose

    05/09/2013 at 7:26 am

    murahnye…rietta punta bband pown RM68…bulom prepaid phone lgik…ekekeke…

     
    • t.a.t.a

      09/09/2013 at 6:30 am

      line kat rumah tak clear sangat, tu yang malas nak guna bband. lagi pun kalau balik tel terus tukar tangan. budak gundut layan katun.

       
  7. 4feet8

    09/09/2013 at 5:55 am

    mesti terlebih byr bulan sebelumnya..

     
    • t.a.t.a

      09/09/2013 at 6:29 am

      terlebih bayar, sebab purata sebulan cuma RM10.

       
  8. elly

    11/09/2013 at 6:04 am

    eh bagus la!
    kang mahal ko meroyan lak hahahahhaha

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: