RSS

Sedih bila..

07 Sep

.. tak dapat nak tolong orang ketika orang itu perlukan bantuan kita. Sangat-sangat perlukan. Lagi-lagi bila orang itu ada banyak tempat dalam hati kita.

Saya rasa macam saya ni tak guna langsung sebab tak dapat nak tolong dia, and since I could not help him at that exact moment, saya carikan someone yang boleh tolong dia. Yet I’m not sure whether that person would be able to help him or not.

And if dreams were I have wings, you know
I would have flown to you
To be where you are
No matter how far

 

I am truly sorry Adam, I could not help you. Deep down in my heart I just wish you the best and may Allah make your life easier for today and for the rest of your life.

I truly am.

 

Advertisements
 
14 Comments

Posted by on 07/09/2013 in Categorized

 

14 responses to “Sedih bila..

  1. chot

    07/09/2013 at 2:37 am

    who-is-Adam?

     
    • t.a.t.a

      07/09/2013 at 2:41 am

      Adam adalah kaum yang diciptakan untuk kaum Hawa.

       
      • chot

        07/09/2013 at 2:44 am

        kamu xperlu sedih ta.kamu dah tolong apa yg kamu mampu

         
      • t.a.t.a

        07/09/2013 at 3:17 am

        sedih sebab rasa macam aku ni tak boleh diharap.

         
  2. Henrietta Jose

    07/09/2013 at 6:07 am

    klu kita xmampu nak tolong…pasti org tu akan paham…

     
    • t.a.t.a

      10/09/2013 at 3:37 am

      tak tahu la dia paham atau tak, tapi saya yang terkilan sebab tak dapat tolong.

       
  3. 4feet8

    09/09/2013 at 5:58 am

    err..kenapa tak dpt bantu dia..?

     
    • t.a.t.a

      10/09/2013 at 3:36 am

      dia berada di tempat lain. nak ke sana drive dalam 15minit. majlis dia bermula lagi 10 minit, tak dan nak datang, nak tolong setupkan presentation dia.

       
  4. shin

    09/09/2013 at 6:40 am

    hurmmm nk wat camne.. doakan jer di permudahkan ek

     
    • t.a.t.a

      10/09/2013 at 3:36 am

      ye.

       
  5. FAIRUS MAMAT

    10/09/2013 at 3:29 am

    NEVERMIND LAH.. KATA KURT COBAIN.. 🙂

     
    • t.a.t.a

      10/09/2013 at 3:35 am

      Ingat lagi dia punya cover album gambar baby berenang nak capai duit, kan?

       
  6. ZonAku

    13/09/2013 at 7:10 am

    doa juga adalah satu bentuk pertolongan.. kenalkan dgn org y diharap juga satu pertolongan, mendengar juga adalah bentuk pertolongan……

    macam2 bentuk, rupa, gaya… dan tiap satunya beritahu org itu, kita PEDULI… 🙂

     
    • t.a.t.a

      13/09/2013 at 7:12 am

      oh thanks dear. really appreciate this advise. lega rasanya bila tahu at least kita tolong dia juga. ya memang nak beritahu dia yang kita ni PEDULI pada dia.

       

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: