RSS

A new member.

20 Sep

An additional member in my office, which is..

.. a photocopying machine! Har har har..

01

 

02

 

The best part is that this new machine has the same exact function as the old one, and that shorten my time to re-study its function.

In order to save the space and the money, we decided to trade-in the old one and replaced it with this one. No need that fancy-and-bigger-heavy-duty-new machine since my company is only an SME company. Just a small and compact should be enough.

Welcome aboard dear.

Advertisements
 
28 Comments

Posted by on 20/09/2013 in Categorized

 

28 responses to “A new member.

  1. FAIRUS MAMAT

    20/09/2013 at 5:09 am

    A VERY USEFUL FRIEND..

     
    • t.a.t.a

      20/09/2013 at 6:32 am

      indeed.

       
  2. azieazah

    20/09/2013 at 5:58 am

    Boleh la fotostat semahu mahunya, kan? Ehhh… boleh fotostat kaler?

     
    • t.a.t.a

      20/09/2013 at 6:32 am

      hitam aje kak.

       
  3. ishy77

    20/09/2013 at 6:31 am

    Sampai sekarang aku xreti2 nk fotostat ic.huhu

     
    • t.a.t.a

      20/09/2013 at 6:34 am

      gelak kan chot. hahahaha

      kalau kau tak de access ke mesin ftst, mmg aku boleh terima, tapi kalau kau mmg ada access, dan tak reti ftst, mmg kena belajar.

       
      • ishy77

        20/09/2013 at 7:22 am

        Haaahahh…xnk cite la..hahah

         
      • t.a.t.a

        20/09/2013 at 7:25 am

        hari Jumaat ni kau bukan sahaja skema panggil aku kakak, tapi kau juga mudah merajuk. kau tak dapat ye malam tadi?

        hahahah

         
      • ishy77

        20/09/2013 at 7:33 am

        Hahahhahahhaha… Dah knpe?

         
      • t.a.t.a

        20/09/2013 at 7:34 am

        entah. kenapa?

         
  4. the malay male

    20/09/2013 at 6:38 am

    boleh bertukat jadi robot tak macam dalam iklan tu…ehhh

     
    • t.a.t.a

      20/09/2013 at 6:41 am

      tak kot. kitorang guna Double AA.

       
  5. ishy77

    20/09/2013 at 7:39 am

    Entah. Xtau la kenapa. *kerut dahi

     
    • t.a.t.a

      20/09/2013 at 7:41 am

      aku rasa dah tiba masa nya kau cari teman hidup ni.

       
      • ishy77

        20/09/2013 at 7:52 am

        Jgn ckp mcm tu

         
      • t.a.t.a

        20/09/2013 at 7:52 am

        dah tu?

         
  6. Dee

    20/09/2013 at 7:48 am

    amboi..welcome aboard..ada nama tak your new friend ni..hihihi..

     
    • t.a.t.a

      20/09/2013 at 7:50 am

      want to call it Mr. D, after its maintenance guy, David. hahaha

      welcome Mr. D.

       
  7. ishy77

    20/09/2013 at 8:00 am

    Tamo ckp
    tamo ckp
    tamo ckp
    taMo ckp lg.

     
    • t.a.t.a

      20/09/2013 at 8:02 am

      ok.

       
  8. elly

    20/09/2013 at 10:08 am

    cet, ingat apa! mesin fotostate rupanya!

     
    • t.a.t.a

      23/09/2013 at 12:32 am

      banyak bezanya kalau Mr. D tu tiada tau.

       
      • elly

        23/09/2013 at 5:53 am

        ye ke, aku rileks je kalau tak de Mr D tak de kihkihkihkih

         
      • t.a.t.a

        23/09/2013 at 5:58 am

        aku memang butuh Mr. D. tak de dia, tak cerah hidup wei.

         
  9. nang

    22/09/2013 at 1:05 pm

    yeah , aku reti benda ni , bila aku kerja kat kedai runcit…hohoho
    rasa bangga , pandai guna benda ni 😛

     
    • t.a.t.a

      23/09/2013 at 12:33 am

      Seroja, kedai runcit ada fotostat? macam kelakar aje.

      macam kedai tayar ada jual topap. rasa lain macam.

       
      • nang

        23/09/2013 at 2:21 pm

        kedai runcit moden…macam2 ada ….hahahaha

         
      • t.a.t.a

        24/09/2013 at 2:01 am

        oic. canggih kedai tu.

        betul tau seroja. dulu masa first tahu guna mesin ni kan, rasa bangga sangat tau. sebab tak semua orang tau nak operate machine ni.

         

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: