RSS

WW: Saya jumpa ini.

09 Oct

Tengok gambar di bawah:

IMG_0457

Penahan pintu dan picagari kosong tanpa jarum.

Jumpa di mana?

 

 

IMG_0458

Jumpa di sini.

 

 

Betul!

IMG_0459

Ia termasuk dalam ruang ini.

 

 

Memang multi-purpose betul benda alah ni kan?

Advertisements
 
22 Comments

Posted by on 09/10/2013 in Categorized

 

22 responses to “WW: Saya jumpa ini.

  1. ishy77

    09/10/2013 at 1:52 am

    woww….ini memang cnfrm ada seseorg kt situ yg ada poket doremon.

     
    • t.a.t.a

      09/10/2013 at 2:09 am

      i wonder who that person is?

       
  2. ZonAku

    09/10/2013 at 1:52 am

    motif????

     
    • t.a.t.a

      09/10/2013 at 1:58 am

      which one? mine or the owner of that machine?

       
  3. smbotak

    09/10/2013 at 2:00 am

    super kreatif. lain kali kalau nak fotostat gambar yang lebih real, mesti ada la orang yang akan lekap muka sendiri kat situ…

     
    • ishy77

      09/10/2013 at 2:04 am

      that machine. not u, not the owner..hahaha..selain doremon.mungkin ada GEN transformers 🙂

       
    • t.a.t.a

      09/10/2013 at 2:08 am

      hahaha. aku tak pernah fikir nak buat macam tu. mesti piau mata kena sinaran tu karang.

       
      • smbotak

        10/10/2013 at 2:22 am

        fyi, buat salinan tapak tangan tu perkara biasa. tapi muka? belum pernah cuba lagi…

         
  4. 4feet8

    09/10/2013 at 2:01 am

    tu tuk inject refil ink printer gaknya. secara tradisional. tak pun, tuk bagi ubat cair pd anak kecil..

     
    • t.a.t.a

      09/10/2013 at 2:07 am

      inkjet tu memang betul. yang aku tak faham kenapa ada dalam printer tu? tak gila dabak besarnya?

       
  5. elly

    09/10/2013 at 2:09 am

    macam2 ada ko!

     
    • t.a.t.a

      09/10/2013 at 2:10 am

      multi-purpose.

       
  6. nizam.ariff

    09/10/2013 at 2:16 am

    aku syak seseorang cuba memberi ancaman ugutan:
    Dia akan masuk dan sendal pintu agar tak ada orang boleh masuk tolong.
    Dia akan masukkan ink ke dalam picagari penuh-penuh
    Dia akan tekan badan mangsa ke lantai guna lutut.
    Dia akan paksa buka mulut dan telan ink tu sasmpai habis.

    lepas tu dia Tanya, ” sedap tak?”

     
    • t.a.t.a

      09/10/2013 at 2:19 am

      lepas tu orang yang dia tekan tu akan tanya semula, “Kau rasa la dulu, baru tahu sedap atau tidak.”
      Secara kebetulan seseorang itu seorang yang bendul. Dia pun rasa.
      “Eww.. tak sedap nya!”

      Terus dia blah, tak jadi nak teruskan niat jahatnya.

       
      • 4feet8

        09/10/2013 at 5:40 am

        korang ni buat drama ke..? haha..

         
      • t.a.t.a

        09/10/2013 at 5:51 am

        perbualan imaginasi. macam Patrick dengan Spongebob.

         
  7. tasekM

    09/10/2013 at 3:17 am

    mengaku jela itu ko punya kerja ta..

    :p

     
    • t.a.t.a

      09/10/2013 at 3:19 am

      tak kerja nya aku nak mengaku kak. hahah

       
  8. Hazmin Hamudin

    09/10/2013 at 4:56 am

    Penahan pintu tu nak buat apa? Nak tahan kertas dekat printer tu?

     
    • t.a.t.a

      09/10/2013 at 5:52 am

      aku rasa macam tu la kot idea asalnya.

       
  9. Dee

    09/10/2013 at 7:05 am

    Woi..benda gitu pun ada kat printer? Patutlah printer cepat jahanam..hahaha..

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 10:03 am

      hahaha. jangan hairan jumpa benda macam tu.

       

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: