RSS

4th on 11th!

11 Oct

It’s his birthday!

Lahir 11 Oktober 2009.

Zìkry syg

Letih memikirkan masalah dunia. Tido lagi best!

1 yr

Umur 1 tahun. Masih boleh nak pakai benda alah sejuk tu. Bila makin besar, jangan harap nak pakai. Geli katanya.

2 yrs

Masa umur 2 tahun. Tengah black-out, dok main lilin. Bila dah besar, api mati je mesti muntah.

3 yrs

3 tahun.

latest b4

Raya baru ni. Masih dengan rambut panjang.

latest after

Latest. Dah potong pendek!

Selamat hari jadi abang!

Advertisements
 
33 Comments

Posted by on 11/10/2013 in Categorized

 

33 responses to “4th on 11th!

  1. Dee

    11/10/2013 at 1:28 am

    happy birthday abang..muka bolat..cute..

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 10:03 am

      thanks dee!

       
  2. sepa

    11/10/2013 at 2:19 am

    hepi besday young man…

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 10:04 am

      thanks uncle!

       
  3. FAIRUS MAMAT

    11/10/2013 at 2:29 am

    ANAK AWAK KE? HAPPY BIRTHDAY TO HIM..

     
    • t.a.t.a

      11/10/2013 at 3:12 am

      nephew.

       
  4. JunAina

    11/10/2013 at 2:33 am

    Nampak bolat dengan rambut pendek ala2 rekrut tu…:)

     
  5. ishy77

    11/10/2013 at 3:24 am

    Gundut dah botakk…..boleh kawan dgn abg bju pink kpla botak tu la… Ganasnya muka… Nnt jd abang msti garang2 k

     
    • t.a.t.a

      11/10/2013 at 3:27 am

      sekarang ni pun dia memang garang dah. garang dan ganas. kucing tu pun dia sepak-sepak.

       
      • ishy77

        11/10/2013 at 7:23 am

        hahah.. gundut…garang xpe…jgn kijam dah. be a good boy tau

         
      • t.a.t.a

        11/10/2013 at 7:39 am

        kijam jugak. bila orang lain nak main menan dia, dia tak bagi. kijam kan tu?

         
  6. Rose Azadir

    11/10/2013 at 3:40 am

    sebaya dgn anak saya tp anak saya lahir June…anyway…Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com .

     
    • t.a.t.a

      11/10/2013 at 7:38 am

      Jawab salam. okay, terima kasih atas jemputan. ada makan-makan tak?

       
  7. elly

    11/10/2013 at 5:38 am

    sudah 4 tahun, bdn semangat, sedap kalau aku dpt cubit pipi dia hahahhahahahahaa

     
    • t.a.t.a

      11/10/2013 at 7:37 am

      kau bayangkan ya. dia suka sangat jalan pijak atas kaki aku. which is bila aku jalan, kiranya dia pun jalan jugak la. macam budak kecil kita ajar berjalan. dapat bayangkan? comel tak keadaan tu? comel kan?

      tapi tak comel bila berat dia 26kg.

       
    • Yunus Badawi

      11/10/2013 at 10:54 am

      Bukan setakat cubit pipi dia tapi dapat gelut lagi best ni

       
      • t.a.t.a

        14/10/2013 at 9:53 am

        kita yang lemas gelut dengan dia.

         
  8. Yunus Badawi

    11/10/2013 at 10:54 am

    Happy birthday abang. Rambut pendek dan muka bulat dah ada mcm Haikal pulak …. hehehe

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 10:04 am

      thanks uncle YB.

       
  9. eita

    11/10/2013 at 12:23 pm

    selamat hari jadi untuk abang….

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 10:05 am

      thanks untie eita.

       
  10. sam banjamin

    12/10/2013 at 6:04 am

    Comel anak ko tata..

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 9:54 am

      uhok uhok uhok.

      thanks!

       
  11. lelaki

    12/10/2013 at 2:29 pm

    hui makin lama makin siha kan dia.

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 10:03 am

      harap nya masa sekolah esok kecik la sikit.

       
  12. Zety Zin

    12/10/2013 at 3:25 pm

    Salam Tata!

    Di sini rupanya kamu!

    Lama tak dengar cerita. Aku pun dah lama tak berblog. Lately ni je merajinkan diri balik hehe.

    Comey betul si abang ni. 🙂

    Selamat hari jadi, abang!

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 1:12 am

      Zety!!! hahaha. sama la dengan aku. dulu dah stop blogging, just last year je rajin balik buka blog. aku tengok ramai jugak yang lain yang dah tenggelam. huhu memasing sibuk kan?

       
  13. ikhram

    12/10/2013 at 8:09 pm

    selamat hari lahir abang
    semoga mnjadi anak yg baik.

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 10:05 am

      terima kasih abang. insyaAllah.

       
  14. ikhram

    12/10/2013 at 8:10 pm

    salam knal..

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 10:05 am

      salam kenal juga.

       
  15. Hazmin Hamudin

    14/10/2013 at 1:34 am

    Happy belated besday untuk anak. Terlewat nak ucap. Hehe

     
    • t.a.t.a

      14/10/2013 at 10:06 am

      it’s okay. thanks uncle.

       

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: