RSS

WW: Permintaan.

30 Oct

The Doc is in and she’ll fix you up.
if your a toy then your in luck.
It’s okay don’t be afraid
the Doc really knows her stuff.
Doo doo doo you know it’s good for you
The doc is gonna help you feel better
Oh oh oh it’s the place to go
when you feel a little under the weather
Let Doc McStuffins do her thing
to get you right back in the swing
Doc McStuffins Doc McStuffins
Come and let the visit begin
the doc is in.
dc

 

Budak Gundut: “Babah. Abang nak anjing kecik.”

 

 

GULP!

Advertisements
 
27 Comments

Posted by on 30/10/2013 in Categorized

 

27 responses to “WW: Permintaan.

  1. budak_shinchan

    30/10/2013 at 1:02 am

    uiks.. comel kot anak anjing

     
  2. Dee

    30/10/2013 at 1:04 am

    hahaha..cakap kat dia anak anjing ‘bite’..

     
  3. the malay male

    30/10/2013 at 1:05 am

    tukar anjing jadi biri biri..hehe

     
    • t.a.t.a

      30/10/2013 at 4:02 am

      biri-biri pun dia layan jugak. timmy time!

       
  4. JunAina

    30/10/2013 at 1:09 am

    Anak anjing memang comel sebab tu kot dia mintak…

     
  5. sepa

    30/10/2013 at 1:52 am

    permintaan yang sukar untuk ditunaikan, tetapi… bolehkah?!

     
    • t.a.t.a

      30/10/2013 at 4:09 am

      a BIG NO-NO pada kami.

       
  6. Yunus Badawi

    30/10/2013 at 2:02 am

    Budak Gundut ini samalah macam Adam hari tu. Nak anjing sebab nampak binatang tu cute kat tv ….. huhu

     
    • t.a.t.a

      30/10/2013 at 4:04 am

      dah tu macam mana pujuk dia?

       
  7. ZonAku

    30/10/2013 at 2:15 am

    haru! kot2 jumpa anjing nak ajak main lak karang….

     
    • t.a.t.a

      30/10/2013 at 4:08 am

      iye. itu hari ada anjing menyalak sambil berkejaran dan bergaduh, dia dengan tangan bercekak pinggang pi marah anjing-anjing tu. selamba badak aje. aku yang naik risau.

       
  8. kniedaz

    30/10/2013 at 2:47 am

    Hahaha…aku suka kartun Doc McStuffins ni…suka layang ngan anak2 aku…lagu catchy tuuu
    Anjing?? salahkan rancangan tv yg buat semua anjing comel

     
    • t.a.t.a

      30/10/2013 at 4:09 am

      bukan salah kan TV. salah kan kita yang bagi depa tengok cerita tu. hahaha

       
  9. daddyziyyad

    30/10/2013 at 3:33 am

    Tunjukkan anjing bulldog meleleh air liur…moga BudakGundut hilang minat kat anjing…hahahaha..

     
    • Yunus Badawi

      30/10/2013 at 3:42 am

      Itu lagilah dia minat rasanya. Body sama2 berisi ….. hehehe

       
      • t.a.t.a

        30/10/2013 at 4:03 am

        weh. tak sanggup la.

         
  10. T3PCute

    30/10/2013 at 3:56 am

    cakaplah kucing pun cute 😉

     
    • T3PCute

      30/10/2013 at 3:58 am

      oh ya nak lagi bagus.. boleh beritahu.. kucing binatang kesayangan rasullullah.. dah sampai masa kot bgtau hukum pegang anjing nie.. budak2 tak tahu.. elok diberitahu 😉

       
      • t.a.t.a

        30/10/2013 at 4:06 am

        susah jugak kan nak terangkan pada budak umur 4 tahun ni. macam mana nak bagi dia faham.

         
    • t.a.t.a

      30/10/2013 at 4:05 am

      kucing memang cute. dia jumpa kucing pun main sepak², main jerit², main kejar² aje.

       
  11. smbotak

    30/10/2013 at 5:23 am

    kamu nak anak anjing? boleh. tapi kalau dia berak, awak kena rajin jalankan tanggungjawab…

     
  12. juliet

    30/10/2013 at 7:21 am

    hari tu tgk anak anjing pakai baju seluar topi, serius nampak sangat cute.

     
  13. tiha

    30/10/2013 at 9:24 am

    anak anjing cute sgt tapi sayang tak boleh nak bela sebab bukan budaya kita

     
  14. eita

    30/10/2013 at 1:11 pm

    bela anak kucing je lah…

     
  15. Henrietta Jose

    30/10/2013 at 1:33 pm

    Errt….ssah jugak nk jelaskan…

    Pss…malware cmne tu dear?

     
  16. whitecappuccino

    30/10/2013 at 2:35 pm

    dalam bnyak2 tu, anjing yg dia mintak ek?…lawak la baca komen tata kt entry aunty…tq singgah.

     
    • t.a.t.a

      31/10/2013 at 12:57 am

      oo komen yang itu. betul la sebijik macam tengkorak. scroll dari atas, tup² nampak bulat. haha.

       

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: