RSS

Amateur..?

05 Nov

 

IMG

Pendapat saya?

Mungkin pelaku ini tidak pernah membaca novel Patricia Cornwell mengenai kisah Dr. Kay Scarpetta, atau kurang menonton siri CSI yang berkaitan dengan pembunuhan bersiri, kerana jika dia pernah, dia akan memilih tempat yang lebih sesuai untuk disposed the body.

Sungai itu laluan utama penduduk, memang mudah la kan body tersebut untuk dijumpai.

Kalau diberi pilihan hutan atau sungai, saya akan memilih hutan yang penuh dengan binatang buas untuk dispose a body.

 

p.s Kalau si pelaku terbaca entry ini, take my advice and study the methods to dispose a remains. Polish your skill before a second job, okay?

 

Advertisements
 
7 Comments

Posted by on 05/11/2013 in Categorized

 

7 responses to “Amateur..?

  1. the malay male

    05/11/2013 at 1:42 pm

    tgh kalut kot, x sempat nk pikir panjang.

     
  2. ZonAku

    05/11/2013 at 3:06 pm

    agreed!

     
  3. hazminhamudin

    06/11/2013 at 7:20 am

    Tak boleh nak fikir agaknya. Bakarpun boleh hapuskan bukti jugak. Haha

     
  4. daddyziyyad

    07/11/2013 at 12:19 am

    atau ambik contoh kes Altantuya

     
  5. eita

    07/11/2013 at 7:15 am

    orang sekrang ni senang2 je bunuh orng kan.x takut langsung

     
  6. sylarius

    07/11/2013 at 9:47 am

    Kalau Detective Conan ada, rasanya dah boleh trace siapa pembunuhnya sekarang ni.

     
  7. elly

    07/11/2013 at 4:35 pm

    alahai, mcm2 la

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: