RSS

2 jam..

12 Nov

.. tiada api, apa saya buat?

Dalam bidang kerja saya ni, kalau tak de api memang bermaksud tak de kerja. TAK. DE. KER. JA.

Jadi, ini lah kerja yang saya buat.

IMG_0587

 

Sekarang api sudah ada, maka nya kena get back to the work la kan?

 

Advertisements
 
29 Comments

Posted by on 12/11/2013 in Categorized

 

29 responses to “2 jam..

  1. FAIRUS MAMAT

    12/11/2013 at 1:06 pm

    GAMBAU APE TU? TAK KELUAU PON..

     
    • 4feet8

      12/11/2013 at 1:37 pm

      buku crossword.

       
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 1:38 pm

      awat tak keluar?

       
    • elly

      12/11/2013 at 7:28 pm

      tak nampak sebab tak de api hahahahhahaha

       
  2. 4feet8

    12/11/2013 at 1:36 pm

    api?
    nak padamkan api ke..?
    hihi..

     
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 1:38 pm

      elektrik. hahaha.

      sebut api, lagi senang.

       
      • 4feet8

        12/11/2013 at 1:52 pm

        aku sejak bergelumang bidang ni, mmg taknak buat2 faham api=elektrik.. hehe..

         
      • t.a.t.a

        12/11/2013 at 1:56 pm

        api kan bahasa pasar. memang sepatutnya guna elektrik pun.

         
  3. sylarius

    12/11/2013 at 1:52 pm

    Sekarang ni, mana-mana tempat kalau takda elektrif konfem takda keja yang boleh dibuat. Zaman komputer la katakan. Nak buat kerja macam mana kalau komputer dah turn off. Hehe

     
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 1:58 pm

      betul. lagi² tempat aku ni memang tempat nak betulkan komputer. so memang tak de kerja la kan kalau power off.

       
  4. tiha

    12/11/2013 at 2:05 pm

    tak dak api..gi outing ler..heheh

    **buah berangan tu tk pernah lagi org buat jeruk..
    sebab dia keluarga kacang.. 🙂

     
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 2:23 pm

      walaupun tiada api, office tak leh tinggal. kena duduk dalam juga.

      oh ye ke? bentuk ia tu mengingatkan saya kepada jeruk asam kelubi.

       
  5. ziemarziah

    12/11/2013 at 2:31 pm

    2 jam xde api?heaven….

     
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 5:42 pm

      x heaven pun kak. sebab mati nya pun out of sudden je, so tak dapat nak bajet bila ada balik.

       
  6. nizam.ariff

    12/11/2013 at 2:41 pm

    ingat tido tadii…..

     
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 5:42 pm

      tak la.

       
  7. daddyziyyad

    12/11/2013 at 3:16 pm

    Bidang kerja saya pun perlukan api…
    Kalau takdak api…berpeluh la panas check patient…kalau malam2, kena pasang lilin! hahahaha

     
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 5:43 pm

      malam pun klinik bukak doc?

      tak de api, karang naik temperature badan semua.

       
  8. sam banjamin

    12/11/2013 at 3:27 pm

    Tau pun… Buat keje….

     
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 5:42 pm

      buat keje la ni sam. keje reply comment orang. ahaha

       
  9. JunAina

    12/11/2013 at 4:04 pm

    Tak ada api akak angkat kaki gi jalan TAR…ahahaa…

     
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 5:41 pm

      tak ada api, saya tak leh angkat kaki. kaki kena melekat di ofis juga. haha

       
  10. Dee

    12/11/2013 at 4:43 pm

    crossword puzzles..saya suka..kat umah pun byk buku ni..hihihi..

     
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 5:41 pm

      menguji sebanyak mana pengetahuan kita kan?

       
  11. elly

    12/11/2013 at 5:33 pm

    aku kalau tak de api, aku still leh filing, review report dll huhuhuhu
    tapi aku tak suka tak de api, abis kerja terbengkalai
    rindunya nak ngomen sana sini weiiiiiiii

     
    • t.a.t.a

      12/11/2013 at 5:40 pm

      ofis aku kalau takde api memang gelap. so tak leh nak filing. even nak filing pun kena key-in data dulu baru boleh filing.

      welcome back to ngomen sana sini.

       
    • elly

      12/11/2013 at 7:28 pm

      hahahhahaha belom boleh welcome back wei,,,,,esok ada meeting lagi weiiiiiii event malam ni pun aku suh org lain teman boss, hahahhahaha bz2 aku sampai aku lupa appointment fisio aku ok!

       
  12. ZonAku

    12/11/2013 at 9:09 pm

    kalau lama camtu, kami dah pakat2 blk dah… hehehe….
    wfh je la jawapnya

     
  13. sam banjamin

    13/11/2013 at 12:11 am

    tido pon okey..

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: