RSS

WW: Blandness.

20 Nov

nescafe

 

milo

 

download

 

evian

Sila buat kesimpulan berdasarkan gambar-gambar di atas.

Advertisements
 
23 Comments

Posted by on 20/11/2013 in Categorized

 

23 responses to “WW: Blandness.

  1. sylarius

    20/11/2013 at 9:38 am

    Kesimpulan gambar ni? Jom lepak minum kat kedai kot. Hehehe

     
  2. ishy77

    20/11/2013 at 10:20 am

    Contest kot?

    Xpun…bende wajib masuk troly shopping brg dapur tetiap bulan?

    Xpun.. Kegilaan gundut. Tp gundut minum teh kah? Stylooo

     
  3. ZonAku

    20/11/2013 at 10:22 am

    jom bfast!

     
  4. cinta

    20/11/2013 at 1:10 pm

    semua tu minuman. 1st kaler paling gelap, 2nd, cerah sikit, 3rd clear sikit, last tu paling clear tp plg mahal kot?

     
  5. juliet

    20/11/2013 at 3:01 pm

    takkanlah awak campur semua ni dalam 1 cawan? errrr…….hebat 😀

     
  6. sam banjamin

    20/11/2013 at 3:36 pm

    Produk minuman..

     
  7. Yunus Badawi

    20/11/2013 at 6:31 pm

    masak air panas guna evian? kaya ….

     
  8. eita

    20/11/2013 at 8:11 pm

    minum milo panas best jgak ni

     
  9. dee

    20/11/2013 at 8:41 pm

    Kebanyakan logo mesti ada warna merah..hahaha..

    Sis..dee x dpt nak visit ur blog kt opis dah. WordPress kena blocked. .huhu..

     
    • t.a.t.a

      21/11/2013 at 9:55 am

      owh so sad. i’m sorry..

       
  10. nizam.ariff

    20/11/2013 at 9:21 pm

    Kalau ni kontest..nak tau hadiah dulu..

     
    • t.a.t.a

      21/11/2013 at 9:54 am

      aku dah buat post baru untuk jawab komen kau ni.

       
  11. budak_shinchan

    20/11/2013 at 10:32 pm

    top 3 feveret tata mengikut susunan..

     
  12. 4feet8

    21/11/2013 at 8:04 am

    dulu aku suka nescafe. aku dan nescafe tak dpt dipisahkan. Bila aku start sedar, aku kerap lapar lepas ambil nescafe, aku stop nescafe dan menjadi penggemar tegar teh tarik..

    aku tak jawab lagi soalan kau tata. sorry. aku ni pemalas betul nak jawab komen kdg2.. hehe..
    aku membesar zaman lambakan buku terbitan creative enterprise dan melati publisher. Zaman tu byk jga buku lagha2 mcm tulisan Zuraidah Othman (pernah baca mr nice guy?), lamia aimal (pernah baca Donia?), fatimah kassim (pernah baca diari sayang?), ahadiat akashah(joy,budak setan,pilot cafe,hoi, budak rap dll), malee chus wan.. buku2 itulah yg aku maksudkan buku lagha aku..

     
    • t.a.t.a

      21/11/2013 at 9:53 am

      Oh those kind of books! aku ingat yang bedtime stories punya buku. Donia pernah baca. Ahadiat Akashah banyak buku dia aku baca. tapi masa time di asrama aje. bila dah habis form 5 minda pun dah membesar so aku rasa penulisan dia memang aku dah tak minat baca. hahahah jahatnya aku punya statement.

      tapi memang buku-buku tu agak mengkhayalkan. lagi-lagi baca masa kita remaja. masa di mana kita sepatutnya merencana kehidupan dewasa kita.

       
      • 4feet8

        21/11/2013 at 8:12 pm

        buku2 ahadiat aku selalu curi baca time sekolah menengah.. tu yg kena bebel..

         
  13. JunAina

    21/11/2013 at 10:47 am

    Dari minum air milo, necafe dan teh yang bergula lebih baik lah minum air mineral evian yang lebih menyihatkan….:)

     
  14. Wak Gelasâ„¢

    21/11/2013 at 3:14 pm

    xper, wak pass.., ehhEE salam malam jumaat cik kak t.a.t.a. tuuuu ;-p

     
  15. sudipVSsenduk

    21/11/2013 at 5:33 pm

    logo minuman ni semua ada dlm game ‘Guess The Brand’

     
  16. T3PCute

    21/11/2013 at 5:43 pm

    Semua itu berasaskan air..

    Kalau kat uk dulu air evian selalu jek beli sebab murah.. kat mesia mahal sungguh.. lgpun air evian bukan sedap mana pun.. terus terang ckplah.. sedap lagi air paip scotland yang kita minum direct dr paip (ahakss takde kena ngena ngan jawapan)

     
  17. budak_shinchan

    21/11/2013 at 8:48 pm

    Nescafe ngan Nestle Milo bermula ngan huruf “N”
    Lipton ngan Evian berakhir ngan huruf “N”

    nak hadiah maenan.. yeahhh!

     
  18. FAIRUS MAMAT

    22/11/2013 at 10:21 pm

    ERM… AIR… TU JE..

     
  19. Henrietta Jose

    23/11/2013 at 10:29 pm

    Ooo…..klu dua jer neslo…
    Skank teh neslo, air evian tu utk bancuh…
    Sedap erk?

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: