RSS

The contest of The WW Post.

21 Nov

Malam tadi ada juga terfikir nak jadikan post WW tu contest. Kalau contest kena ada hadiah. Apa hadiah saya nak bagi eh? Okay, dah ada dalam mind nak bagi apa, tapi tak nak cakap lagi. Tapi tadi baca comment, Nizam.Ariff nak tahu jugak hadiah nya, okay saya beritahu.

Ini hadiah nya.

IMG_0644

I will announce the winner on Monday’s post. Until then you guys have the time to guess as much as you want, but I will never reveal any answers or any additional hints.

 

Hint:

1. Have nothing to do with the producer of the brands.

2. Pay attention! Some clues are hiding in a plain sight. Sudah terang lagi bersuluh. Hehe.

Advertisements
 
21 Comments

Posted by on 21/11/2013 in Categorized

 

21 responses to “The contest of The WW Post.

  1. sylarius

    21/11/2013 at 9:29 am

    Ada contest rupanya. Hehe. Kalau dah teka sekali tu, boleh teka lagi sekali ker?

     
    • t.a.t.a

      21/11/2013 at 9:49 am

      boleh teka sebanyak mungkin.

       
      • Anak Askar Pencen

        24/11/2013 at 4:55 am

        So, kesimpulan dari gambar berkenaan adalah, kesemuanya adalah MINUMAN. Hehe

         
  2. ishy77

    21/11/2013 at 9:39 am

    Nk hadiah dlm gmbr kontes tu. Wah. Suka2 je nk request.haha

     
  3. ziemarziah

    21/11/2013 at 11:52 am

    kesimpulannya..semua produk adalah original sebab ada sign (r) hehehe boleh terima tak jawapan nih?

     
  4. ZonAku

    21/11/2013 at 12:10 pm

    itu contest ke? x yah susah payah.. ko kasik je adiah tu kat aku… malas dah nk pikir

     
  5. sam banjamin

    21/11/2013 at 5:11 pm

    Minion? Menarik la.. Kalau x cukup hadiah, aku bleh tambah. Ade sekor minion tak pakai dlm keta… Ko nak?

     
  6. nizam.ariff

    21/11/2013 at 8:28 pm

    Minuman yg ada fi gobok rumah…

     
  7. nizam.ariff

    21/11/2013 at 8:29 pm

    Jenama yg ada di kedai runcit hujung simpang..

     
  8. nizam.ariff

    21/11/2013 at 8:30 pm

    Antara semuanya, evian termahal tapi hanya air kosong…

     
  9. nizam.ariff

    21/11/2013 at 8:31 pm

    Air air yg tak pernah tata minum…

     
  10. murni alfathunnisa

    21/11/2013 at 8:40 pm

    eh ada contest ke..tak tahu pun.. huhu 😦

     
  11. budak_shinchan

    21/11/2013 at 8:42 pm

    xmo teka tp nk natang ni leh?

     
  12. tiha

    22/11/2013 at 3:33 pm

    kombinasi minuman yang hebat, tak cayer tanya t.a.t.a

     
  13. FAIRUS MAMAT

    22/11/2013 at 10:17 pm

    TERLEPAS SUDAH..

     
  14. Henrietta Jose

    23/11/2013 at 10:25 pm

    Minion? Nak jugak….huhuhu…

    Psss…tata, cer tambah url nie kat profile…asik masuk umah lamer dlu bru dtg cni…lambat lew…bleh x? Bleh larr tata…bleh larr….

     
    • t.a.t.a

      25/11/2013 at 10:08 am

      kak, URL saya dah tambah pada profile, tapi under Blogs I Follow since URL ni under wordpress.

       
  15. eita

    24/11/2013 at 8:58 pm

    tak tau nak teka guane…otak blur….hehehehe….
    yang pasti nyer boleh di minum

     
  16. Yunus Badawi

    25/11/2013 at 10:11 am

    Boleh bagi banyak jawapan mcm Nizam tu ke?

     
    • t.a.t.a

      25/11/2013 at 10:20 am

      boleh. tapi dah tamat tempoh.

       
  17. CiKPuaNLawA

    25/11/2013 at 11:17 am

    kita ade sekor binatang ni… kawan kita bagi….
    chop… lama tak terjah…. siniiiii…….

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: