RSS

WW: 7:37

04 Dec

Kebelakangan ini:

IMG_0655

7:37 am saya dah dalam kereta on the way ke tempat kerja.

7:37 pm saya masih dalam kereta on the way dari tempat kerja.

 

Jam 7:37 anda, anda di mana?

Advertisements
 
31 Comments

Posted by on 04/12/2013 in Categorized

 

31 responses to “WW: 7:37

  1. ZonAku

    04/12/2013 at 11:35 am

    bersiap depan cermin pagi ni, dan berperang atau mengusik rakyat jelata semalam

     
    • t.a.t.a

      04/12/2013 at 5:15 pm

      rakyat jelata semalam? tak faham.

       
  2. kniedaz

    04/12/2013 at 12:55 pm

    7:37 aku singgah kat warung nasi lemak tapaukan nasi lemak kosong ngan telur rebus sebijik kat si kembar dan 5 biji apom polkadot..aku makan roti wholemeal jek sebab nak kurus..huhu

     
    • kniedaz

      04/12/2013 at 4:54 pm

      aku lupa 7:37pm hahaha…time tu aku tgh exercise sebelum mandi n solat maghrib

       
      • t.a.t.a

        04/12/2013 at 5:17 pm

        wah rajinnya kau exercise petang². memang tinggi harapan kau nak kurus eh?

        exercise apa? berlari? basikal?

         
    • t.a.t.a

      04/12/2013 at 5:16 pm

      orang kata kalau nak kurus jangan makan roti. roti kan carbs. so roti, nasi, mee tolak tepi. yang ada unsur-unsur gandum atau tepung semua tolak tepi.

       
      • kniedaz

        05/12/2013 at 4:12 pm

        aku exercise dalam rumah je..setakat sit up, lompat katak etc…aku pun baca camtu gak..so aku kena cari makanan lain kalau aku nak kurus

         
  3. cinta

    04/12/2013 at 1:12 pm

    pg td time tu tgh dgr radio dlm keta. radio salah report keta terbabas katanya depan tabung haji. rupa-rupanya betul depan ofis. trafik statik. 8.30 baru sampai ofis. sabar jo lah..

     
    • t.a.t.a

      04/12/2013 at 5:21 pm

      punch card pukul berapa?

      selalu jugak aku dengar radio salah report. kira biasa la tu.

       
  4. elly

    04/12/2013 at 1:16 pm

    pagi ni 7.37 pagi aku tgh siap2 nak mandi lepas gosok baju hahahahhahaha
    siap terus ke KLIA anto boss, pastu terus ke office, buat kije, skang masa rehat, bukak blog, sambil tunggu adik aku mai utk lunch sama2 hahahhahahahhahahah

     
    • t.a.t.a

      04/12/2013 at 5:24 pm

      part of your job description is jadi supir eh kak elly?

      hidup kau ni yang aku tahu adalah makan. makan. makan. makan. tapi badan maintain aje kocik. hahaha

       
      • elly

        05/12/2013 at 12:54 pm

        that is part of my job la jadi supir….ni supir plg gojes tau tak akakkakakakakakkaka
        aku enjoy makan, to be frank aku bukanlah kaki shopping atau nak beli ntah apa2, tapi aku mmg kaki makan luar, aku suka mencuba makanan sana sini, minat yang sama ngan pakwe tuh ekekekekkekekeke patut la aku dijodohkan ngan dia kan!
        lagipun pakwe mmg selalu dedahkan aku dengan pemakanan dari pelbagai negara dan jenis supaya aku tak terkial2 bila dia bawak aku jumpa org sambil ada dinner, lunch or tea
        dah terkena aku beb aritu, terkial2 aku nak order japanese food, terkial2 nak pakai chopstick wakakkakakakkaka skang alhamdulillah dah boleh carry diri sendiri in a good manner la kan

         
      • elly

        05/12/2013 at 12:56 pm

        lupa nak share satu benda ngan ko….aku breakfast heavy, lunch sama gak….tapi dinner aku tak amik, cukuplah sekadar milo panas kalau lapar, biskut atau roti, tapi biasanya aku tak dinner, sesekali je amik dinner

         
  5. nang

    04/12/2013 at 1:36 pm

    7.37 am , otw naik bas pergi kampus
    7.37 pm , baru balik dari kampus..haha

     
    • t.a.t.a

      04/12/2013 at 5:24 pm

      alhamdulillah. selamat dah seroja dalam bilik. so dinner?

       
  6. Aziela

    04/12/2013 at 2:29 pm

    Kalau akak di rumah KL, waktu itu pagi dan petang ada di rumah bersantai. Kalau melangkah sempadan negeri, waktu itu pagi dan petang masih driving lagi dan tempat di tuju masih jauh berjam2 lagi.

     
    • t.a.t.a

      04/12/2013 at 5:26 pm

      Bersantai? wah best nya. saya dah lama tak balik nampak matahari. rindu rasa nya nak tengok jalan waktu petang.

       
  7. Yunus Badawi

    04/12/2013 at 3:44 pm

    7:37 am – tengok Tanyalah Ustaz

    7:37 pm – di surau

    insya Allah

     
    • t.a.t.a

      04/12/2013 at 5:25 pm

      Alhamdulillah. sejuk mata dan hati orang yang membaca nya.

       
  8. nizam.ariff

    04/12/2013 at 3:47 pm

    7:37 aku otw ke tempat kerja
    tapi singgah jap pekena nasi lemak dan nescafe…

     
    • t.a.t.a

      04/12/2013 at 5:26 pm

      bagus. tak yah nanti dah masuk ofis baru nak keluar balik cari sarapan. tak best bagi aku.

       
  9. FAIRUS MAMAT

    04/12/2013 at 4:02 pm

    SAYA ON THE WAY MENGHANTAR ANAK SAYA DULU, PASTU KE TEMPAT KEJE.. PADA WAKTU SEBEGINI SAYA AKAN BERADA DI PERSIMPANGAN PERINGGIT ATAU DI SIMPANG EMPAT BERDEKATAN MASJID AL-AZIM.. 🙂

     
    • t.a.t.a

      04/12/2013 at 5:27 pm

      kalau hampir setiap hari waktu yang sama berada di tempat yang sama, confirm kalau ada orang nak culik kau senang aje buat plan. hahaha

       
  10. mp

    04/12/2013 at 7:42 pm

    7.37 am cuti sekolah ni..akak kat dapur sediakan sarapan..
    7.37 pm..kat dapur jugak..sediakan makan malam..hehe..

     
    • t.a.t.a

      05/12/2013 at 8:50 am

      pagi dapur, malam dapur. cuti sekolah dapur aje la tempat nya kan? hehehe

      nephew saya cuti sekolah ni asyik berulang dapur aje la. saya pesan kat dia, haa makan aje la. karang hilang six pack tu karang. hehe

      apa dia buat? lepas makan dia pergi kayuh stationary bike. wah bagusnya.

       
  11. the malay male

    04/12/2013 at 8:12 pm

    sejak pindah rumah ni, 7:37 am masih kat umah, tak kuar keje lg. dan 7:37 pm dah ada kat umah dah pun 🙂

     
    • t.a.t.a

      05/12/2013 at 8:48 am

      wah. dekat sangat la tu rumah dengan tempat kerja eh?

       
  12. T3PCute

    05/12/2013 at 9:17 am

    Semalam

    7.37am tengah bersiap utk ke kelas pkl 8am.. dah siap pki pakaian semua.. cuma tgh tunggu royal jelly cair sikit (food suppliment wajib setiap pg)

    7.37pm tengah masak lauk masak lemak umbut kelapa dan tetiba gas pun habis.. kena tukar pulak masak dlm periuk nasi.. 🙂

     
  13. Dee

    05/12/2013 at 12:04 pm

    Dee tgh bersiap2 di rumah pada waktu yg sama..hehe..

     
  14. daddyziyyad

    05/12/2013 at 6:23 pm

    7.37 am: Golek golek atas katil
    7.37 pm: Atas sejadah

     
  15. eita

    08/12/2013 at 9:53 pm

    masa ni akak dah pun start buat keje..7.30 dah masuk keje…

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: