RSS

Anonymous.

01 Jan

anonymous – not identified by name; of unknown identity.

anonymous a.k.a ANNON.

Who the h*** are you?

Who the h*** are you?

Kalau anda ingin memberi komen sama ada komen yang menyerang atau yang membina, sila la jangan menyuruk di belakang muka yang macam itu. Kalau komen menyerang, sama macam baling batu sorok tangan. Itu perangai orang bacul namanya!

 

p.s: Entry geram pertama tahun 2014.

 

Advertisements
 
25 Comments

Posted by on 01/01/2014 in Categorized

 

25 responses to “Anonymous.

  1. ishy77

    01/01/2014 at 11:03 am

    sape2? Dia buat apa?

     
  2. Anak Askar Pencen

    01/01/2014 at 11:08 am

    Anon ni kalau dalam blog politik memang senang nak jumpa. Tapi kalau kat blog peribadi ni, jarang-jarang ada. Kalau ada, sure jenis yang ada PHD sikit nak sakitkan hati blogger tu.

     
    • t.a.t.a

      02/01/2014 at 10:17 am

      Dulu aku pernah ter masuk dalam blog politik. Wah memang ramai giler annon ni!

       
  3. nang

    01/01/2014 at 11:17 am

    anon ? secret admire kot ? haha
    btw, buat rilex je, pastu steady je….lama2 cik anon dah boring, dia dah tak kacau la ;D

     
  4. tiha

    01/01/2014 at 1:09 pm

    entry tata ilek jer,
    apesal dia nak serang2 ek..
    misteri ni..

     
  5. daddyziyyad

    01/01/2014 at 3:31 pm

    masa entry ” hadiah krismas” saya tu, si ANON mmg gila gila ‘menyerang’..hahaha

     
    • t.a.t.a

      02/01/2014 at 10:19 am

      saya tahu. memang gila kan? haha.

       
  6. Cik Nur

    01/01/2014 at 5:18 pm

    mohon org tu menyerah diri..!
    hehehe…

     
  7. Mp

    01/01/2014 at 5:49 pm

    Tak payah lah nak bersembunyikan..
    Kalau nak menyerang lebih baik tonjolkan diri..

     
  8. ewanthology

    01/01/2014 at 5:59 pm

    jangan dilayan.

     
  9. FAIRUS MAMAT

    02/01/2014 at 1:05 am

    WAH.. SIAPAKAH ITU?

     
  10. Aziela

    02/01/2014 at 8:46 am

    Anon ni memang bacul kan. Macam dalam blog DZ tu, beria2 dia mempertahankan, tapi doookkkk menyorok juga. Kalau berani, kalau nak jadi da’ie, bersemukalah…. Oh, yang kat kita nie, dia memang PHD besarrrr punya.

     
  11. juliet

    02/01/2014 at 8:49 am

    tahun baru yg betul2 mencabar ni 😀

     
  12. Kak Zakie Purvit

    02/01/2014 at 8:54 am

    Simpan geram tu dik… tahun baru ni hihi…
    Abaikan aje sebab kalau kita luahkan dia akan ketawakan kita. Buat-buat tak membaca sudah..

    Selamat tahun baru dari kakak..

     
  13. meza

    02/01/2014 at 9:27 am

    aih… belum pape dah ade entri geram nih.. mulakan ari dgn senyuman, tamatkan ari dgn tido. Lol!

     
  14. ziemarziah

    02/01/2014 at 9:43 am

    sabaq cheq..awai tahun ni hehehe

     
  15. T3PCute

    02/01/2014 at 10:28 am

    Dik.. ko pun kena ke?? Aritu ada anon pun serang akak.. akak suspek orang yang sama sebab dia pun anon.. siap bahaskan akak kekonon akak bg racun kat dia bila akak tolak pendapat dia.. walhal kenal dia pun idak.. dan lebih pelik dia komen tuh seolah2 macam akak tulis entri tu pasal dia.. kawan akak yang baca komen dia pun siap cakap dia tuh ‘mental’..

    Pada akak delete jek komen dia.. (kes akak bila delete dia siap persoal kan.. walhal sebab akak delete sebab akak tak suka dia.. tak suka komen dia that it’s)

    Bila kena kes macam tuh terus akak baca doa tolak musibah 😉 Semoga tahun 2014 nie kita terus happy2..

     
  16. budak_shinchan

    02/01/2014 at 10:53 am

    budak practical tu kot .. dia xde akaun

     
  17. alis

    02/01/2014 at 12:14 pm

    bukan saya! bukan saya!

    org Melaka cakap.. jangan bubuh perut (buat tak tau je sudaaa..)

    ko sakit hati, dia tepuk tangan.

    bukankah, deraan paling terdera untuk si sentiasa-tak-puas-hati-dengan-hidup-kita ialah bila disoal menggila, kita balas dengan seribu sunyi.

    itu memang akan bagi dia mental habis. ubatnya dia je. kalau membalas, dia lagi galak. nanti sama2 kita plak yg sama level ngan dia yg errr… “perlukah?” itu.

     
  18. alis

    02/01/2014 at 12:15 pm

    *ubatnya diam je.

     
  19. Henrietta

    02/01/2014 at 12:43 pm

    Tata…rietta pown xdo picta…ada nama jerr…sebab xde ac wordpress….

    pss….bila nk trus tukar link…asik kna masuk umah lamer jerr dlu…seram la…umah kosong xde penghuni…hehehe…

    psss…haah scrap…sekalli typo daa…hehehe…thanks tata…klu ko xtegur…sampai sudah akak xbetulkan…

     
  20. tips

    02/01/2014 at 2:02 pm

    mood dah ok ke sekarang?
    hihi!

     
  21. kniedaz

    02/01/2014 at 2:10 pm

    rileks la…tu maknanya blog ko ni ramai yang masuk…hahaha…aku pernah sekali dapat komen anon..ayat pendek je tapi bagi aku sentap berminggu minggu..dem

     
  22. ZonAku

    02/01/2014 at 2:37 pm

    blog ko glamer ni ta… kot x dia x datang…

     
  23. gadisBunga

    02/01/2014 at 3:48 pm

    hai! nama saya anonino! 😀

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: