RSS

Lebam mata gue!

23 Jan

Hantar Budak Gundut gi PASTI. Terjumpa kawan masa saya sekolah rendah dulu. Dia pimpin budak kecil.

 

Saya:Β Eh? Hai!

Dia: Hai..

Anak kau ke? Yang sulung?

Tak la. Yang kedua. (Dush! Tumbukan #1. Adoii.. berpinar biji mata.)

Ooo.

Anak kau ni? Yang keberapa?

Itu anak buah aku la. Hahahaha. (Dush! Tumbukan #2. Tak sempat nak elak.)

Kau dah kahwin ke belum?

Belum. (Dush! Tumbukan #3. Habis la biru mata gue ni.)

 

 

 

See.. ‘nampak’ tak mata saya lebam? Kesian saya kan?

 

 

 

p.s. daddyziyyad, bagi MC boleh? 3 hari tau. 1 hari untuk satu tumbukan. Boleh ya?

 

Advertisements
 
51 Comments

Posted by on 23/01/2014 in Categorized

 

51 responses to “Lebam mata gue!

  1. chot

    23/01/2014 at 6:46 pm

    mmmm? tumbukan ‘KO’ mana?

     
    • t.a.t.a

      23/01/2014 at 7:11 pm

      Belum sempat tumbuk dah KO dulu.

       
  2. tiha

    23/01/2014 at 6:47 pm

    insha Allah kau akan dapat lelaki yang terbaekk punya ta..

     
    • t.a.t.a

      23/01/2014 at 7:12 pm

      terbaekk untuk saya kan kak. InsyaAllah.

       
  3. tiha

    23/01/2014 at 6:53 pm

    haah, makan je peria katak..kenapa t.a.t.a dia tak halal ke? hihik πŸ˜€

     
    • t.a.t.a

      23/01/2014 at 7:10 pm

      Katak tak halal. Peria halal kak. πŸ™‚

       
      • tiha

        23/01/2014 at 9:09 pm

        oooo gituUU..haha
        akak tak uturn tau..
        otomatik je dah ada sini πŸ˜›

         
      • t.a.t.a

        24/01/2014 at 9:00 am

        Akak nya steering kan jenis yg tak leh kona-kona kan? πŸ™‚

         
  4. ewanthology

    23/01/2014 at 7:26 pm

    sabor je la

     
  5. daddyziyyad

    23/01/2014 at 7:52 pm

    hahaha..saya bagi 4 hari!

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:34 am

      empat????

      hahaha. thanks doc! πŸ™‚

       
      • Aziela Azila

        28/01/2014 at 10:10 am

        DZ bagi extra sehari sebab lebam dalam hati yang tak nampak di mata tu….hahahahahha. DZ memang doktor yang cemerlang. X-Ray di alam maya…hihihihihi.

        Tata…what can I say is, enjoy your life sementara single. Bila dah berdua, bertiga dan bernombor2 lain, enjoynya lain aspek pula…. So, hargai dan nikmati sepenuhnya apa yang awak ada for the time being.

         
  6. Ibu Sham

    23/01/2014 at 8:02 pm

    Ketentuan Allah sapa yg boleh pertikai..
    Cepat.. lambat.. tu semua urusan DIA

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:38 am

      betul tu kak. sesungguhnya Dia lebih mengetahui.

       
  7. kniedaz

    23/01/2014 at 8:11 pm

    napa ko tak ngaku je gundut tu anak ko?
    takpe…nanti ko jumpa la tu…
    ke taste ko ni tinggi sangat? πŸ˜›

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:34 am

      aku tak pandai nak menipu secara spontan. hahaha.

      nak taste tinggi pe ke mende, calon pun tak de.

       
  8. Cik Nur

    23/01/2014 at 10:48 pm

    dush..dush gak ni..hehhehehe

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:35 am

      welcome to the club. πŸ™‚

       
  9. FAIRUS MAMAT

    23/01/2014 at 11:18 pm

    MOGA-MOGA 1 DAY… 1 DAY NANTI.. πŸ™‚

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:35 am

      yup! one fine day.

       
  10. ZonAku

    24/01/2014 at 8:29 am

    hahahaha.. DZ kasik sampai 4 hari.. bonus sehari……

    errr… kadang tu aku rasa hati aku dah beku bila baca kawan2 celebrate wedding anniversary…

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:36 am

      dulu masa umur 26 memang rasa tension sgt sebab ni. betul la kata kau, laa ni pun aku macam dah tak de perasaan dah.

       
  11. alis

    24/01/2014 at 9:26 am

    one fine day cikta…

    one fine day.. inshaAllah.

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:37 am

      insyaAllah alis.

       
  12. budak_shinchan

    24/01/2014 at 9:39 am

    tu laaaaa.. sapa suh klentong

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:37 am

      errr??

       
  13. kesoma

    24/01/2014 at 11:20 am

    tenat ni.. tiga hari tak cukup..kurang kurang seminggu.. hehehe

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:39 am

      3 minggu! hahaha.

       
  14. Dr Singa

    24/01/2014 at 12:01 pm

    DrDaddyZZZ bagi kau satu lagi dusyumm kalau mintak MC kat dia gitu!!

     
    • elly

      24/01/2014 at 2:48 pm

      satu aje?
      bagi dusyummm kiri dan kanan terus

       
      • t.a.t.a

        25/01/2014 at 9:41 am

        aik k elly. lebih nampak?

        meh, sama-sama lebam nak?

         
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:40 am

      DZ dah bagi kak. 4 hari lagi tuu.. hahahaha.

       
  15. Dr Singa

    24/01/2014 at 12:02 pm

    berani eh kau mintak kat dia!!
    hahhahaaaaaa!!

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:40 am

      berani je. hehehe.

       
  16. @yue

    24/01/2014 at 12:20 pm

    Aamiin…*doa*

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:41 am

      thanks dear.

       
  17. aizamia3

    24/01/2014 at 1:16 pm

    lambat sembuh tu.. daddyziyyad boleh bagi dua hari je.. lebih tu kena pergi dapatkan kat hospital.. hehehe..

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:42 am

      DZ dah bagi 4 hari dah. πŸ™‚

       
  18. cinta

    24/01/2014 at 2:17 pm

    he he he..

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:43 am

      πŸ™‚

       
  19. Kak Zakie Purvit

    24/01/2014 at 2:19 pm

    Untung tak maut masih boleh cari MC:)

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:42 am

      hahahaha. betul tu kak. boleh berjalan lagi ni cari MC.

       
  20. elly

    24/01/2014 at 2:48 pm

    meh lagi satu satu dusyummmm dari aku!

     
    • t.a.t.a

      25/01/2014 at 9:43 am

      Woi!! suke-suke kau je kak ye.

       
  21. Roszita Omar

    25/01/2014 at 9:47 pm

    takpe akak bagi cuti terus..hahahha

     
  22. sylarius

    27/01/2014 at 9:15 am

    Mak sedara yang penyayang. Rajin hantar anak buah gi sekolah. Hehe

     
  23. Aku Cute

    27/01/2014 at 3:05 pm

    tata ambik cuti terus sampai raya cina.. πŸ™‚

     
  24. azieazah

    28/01/2014 at 7:55 am

    Tumbuk mata takpa. Takla sama kena tumbuk di hati, kan?

     
  25. Zety Zin

    28/01/2014 at 10:24 am

    hai tata πŸ˜€

     
  26. cik kakiketawe

    08/02/2014 at 1:11 pm

    belum ada jodoh…steady kak… =)
    lelaki pun byk yg tak berkualiti..
    so semetara still single…
    lebih baik kita happy2…enjoy…
    sbb bila dah berkahwi kita kena uruskan rumahtagga…
    erghh…punca malas nk kawen…hahaha

     
  27. Amanina

    19/02/2014 at 11:15 pm

    hahaha.. gi tempek ais cepat..

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: