RSS

2 burung, 1 batu.

20 Feb

Tengok gambar di bawah ini.

JR

 

Saya sebenarnya nak cerita pasal buku Lee Child. Tempting okay bila tengok tajuk tu. Drooling gue dibuatnya beb. Tapi bila tengok RM nya, gulp! Tak pe la, tunggu sikit masa lagi turun la harga kot.

Eh agak-agaknya kat BBW ada jual tak buku ni?

SESIAPA BERHAJAT NAK PERGI JUALAN BUKU BBW YANG BERAKHIR AHAD INI, 23HB, SILA PM SAYA!

 

Oh by the way, nak crop aje gambar tang buku Lee Child tu, tapi bila tengok buku sebelahnya rasa macam menarik pula. Hahahaha.

ALL MEN — see plural tu!

 

Hahahaha.

 

 

Nay, not all men are jerks right?

 

Right?

Riiiiiiiiiiiigt????

๐Ÿ™‚

 

Advertisements
 
48 Comments

Posted by on 20/02/2014 in Categorized

 

48 responses to “2 burung, 1 batu.

  1. budak_shinchan

    20/02/2014 at 11:32 am

    no man no cry #ngee

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:31 pm

      no woman no cry juga abg shin. #sengeh.

       
  2. Zakie Purvit

    20/02/2014 at 11:48 am

    Kalau kakak beli buku all men are jerks tu apa agaknya abang rasa ye…
    Tak pun bagi dia bacalah.. best ni:)

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:50 pm

      Hahaha cuba la kak. Tengok apa reaksi dia.

       
  3. Rai Ourkizuna

    20/02/2014 at 1:20 pm

    until proven otherwise…hahahaha

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:51 pm

      wonder siapa yang nak prove kan otherwise. mest depa jugak kan? hahaha

       
  4. Aziela Azila

    20/02/2014 at 2:23 pm

    Banyakkkk maksudnya. Tak pernah baca buku Lee Child. Best ke? Apa yang best…? Kenapa best? Hehehehehe

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:33 pm

      I really don’t know how to say kenapa best, but I think it is better if you read it on your own. Nak tak?

       
  5. hazminhamudin

    20/02/2014 at 3:32 pm

    Tertinggal ‘NOT’ dekat depan buku tu. Haha

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:49 pm

      Haah. Tertinggal tu. Dalam sebakul epal merah, tak semua nya busuk.

       
  6. sudipvssenduk

    20/02/2014 at 5:31 pm

    laaa… ahad ni last ke? huhuhuhu

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:50 pm

      Saya tahu tu pun si zonaku beritahu kat blog dia.

       
  7. Dee Kuntum

    20/02/2014 at 8:23 pm

    dee tertarik dengan buku yg kat sebelah tu..AMAJ..hahaha..

    kalau nak gi jalan2..payungkan dee skali bolehlah dee join..hahaha..

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:48 pm

      Payung tak cukup besau la Dee. hehehe.

       
  8. Tihara_HT (@TiharaSM)

    20/02/2014 at 9:11 pm

    menarik buku ni
    bertambah menarik
    kalau tata
    yang belikan
    untuk ahkak
    (^_^)

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:48 pm

      akak ni kan comel betul la. hehehe.

      eh jap.

      comel tang akak punya icon tu je.

      ๐Ÿ™‚

       
  9. zonAku

    20/02/2014 at 9:51 pm

    ta, aku nk pesan, tolong belikan aku buku woman in the mirror.
    hahahaaaaaa….. tragis aku ngan buku tu

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:43 pm

      Last BBW itu hari kau tak cari?

       
  10. ewan

    20/02/2014 at 10:18 pm

    kalau ‘all men’ pun nak buat camne…. maknanya all women kawen ngan jerk la.

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:31 pm

      kalau statement tang all men tu, so very true la statement tang all women tu.

       
  11. Cik Nur

    20/02/2014 at 11:08 pm

    kalau dekat boleh gi…!

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:46 pm

      betul tu. kita pun agak jauh.

       
  12. nizam.ariff

    21/02/2014 at 9:31 am

    ye la…ye la… aku seorang Jerk.

    ayat bawah tu cuma nak sedapkan hati je, kan?

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:29 pm

      Bukan nak sedapkan hati tapi sudah realitinya yang bukan semua lelaki are jerks, kan? Contohnya macam Nabi SAW tu. Jerks tu memang tak kena langsung dengan sifat baginda.

       
  13. Tukg Padam Papan Putih Cute

    21/02/2014 at 10:55 am

    rasa be bbw kat rumah sambil berenang atas katil ๐Ÿ˜‰

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:29 pm

      hahaha. best tu kak.

       
  14. ishy77chot

    21/02/2014 at 10:59 am

    Men are jerk,
    boys are stupid,
    throw rocks at them,
    pot & pan too!

    kekekeke!

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:27 pm

      Amboi amboi amboi…
      Kau throw pot and pan semua, dah tu camne nak buatkan aku punya kek?

       
  15. Shamsiah Abdul Rahman

    21/02/2014 at 2:49 pm

    Cik Asben dah bg jeling manja tiap kali dengar akak nak kirim buku kat kenkawan kat sana bila ada sale buku kt BBW.
    Umah sini dah mcm mini library la pulak.

    Errr.. lari tajuk ke??

     
    • t.a.t.a

      21/02/2014 at 4:27 pm

      Tak lari kak. Masih dalam tajuk buku juga. Hehehe.

      Cik Asben jeling akak, akak jeling la dia balik. Mana tahu kot-kot dia berubah hati terus derma kan akak space untuk bukuยฒ pulak. Hahaha.

       
  16. ziyyad zayyan

    21/02/2014 at 5:41 pm

    saya masih dlm fasa nak habiskan baca buku buku yg saya beli di BBW tempohari…:)

     
    • t.a.t.a

      24/02/2014 at 1:42 pm

      x pe doc, tak de dua date nak baca semua buku tu. ๐Ÿ™‚

       
  17. McK

    22/02/2014 at 1:02 pm

    Tajuk buku tu dedua menarik…tapi jarang sgt2 beli buku……(adakah ai masuk statistik “rakyat mesia yg malas membaca?)….

     
    • t.a.t.a

      24/02/2014 at 1:42 pm

      Alaa makcik. Saya yang kerap beli buku ni pun bukan nya baca sangat. Beli aje lebih, pastu letak dalam lemari.

       
    • ziemarziah

      24/02/2014 at 3:14 pm

      mck, zi penyumbang statistik tu hehehe sebab zi memang mengaku kureng sikit bab2 membaca ni…rasa berpinar je bijik mata

       
  18. alis

    22/02/2014 at 4:16 pm

    gagagaga
    tahun lepas punya buku beli kat bbw pon aku baru cuit sket2 je ta. ntah apa yg bz nau ntah. nak kata ada laki. blom ada. nk kata ada ank kecik, lagi laaa xde T.T

    oklah yg betulnya aku saja xmo carik masa sesuai.

     
    • t.a.t.a

      24/02/2014 at 1:44 pm

      betul tu alis. si kniedaz yang ada laki, ada anak 4, buat tempahan kratf lagi, kerja lagi, ada je tau masa nak membaca. kita ni?

      hampeh nak baca habis.

       
  19. Jenanese

    22/02/2014 at 4:48 pm

    Kena beli ni. Ada ajar cara nak prove tak? Hehe

     
    • t.a.t.a

      24/02/2014 at 1:43 pm

      Ada kot. kena pandai cari.

       
  20. BUNDA

    22/02/2014 at 7:16 pm

    selamat berhujung minggu..

     
    • t.a.t.a

      24/02/2014 at 1:44 pm

      hari ni dah isnin so selamat memulakan minggu.

       
  21. FAIRUS MAMAT

    23/02/2014 at 1:27 pm

    MEMBACA JAMBATAN ILMU.. TERBAIK.. ๐Ÿ™‚

     
    • t.a.t.a

      24/02/2014 at 1:45 pm

      aku nak jambatan emas. ada tak? ๐Ÿ™‚

       
  22. Amanina

    23/02/2014 at 4:30 pm

    haha.. ini boleh mndatangkan kemarah para lelaki..

    p/s: tulisan bwh gajah tu ad nma thai dlm tulisan diorang. hee

     
    • t.a.t.a

      24/02/2014 at 1:46 pm

      Memula mungkin akan marah, tapi bila dah habis akan sedar sendiri, haa betul la tu. ngeh ngeh ngeh.

       
  23. smbotak

    23/02/2014 at 10:43 pm

    buku sebelah kanan tu, lepas kau baca mesti kau akan tukar tajuk jadi “not all men are jerks”. tak percaya, pergi baca… hahahaa!

     
    • t.a.t.a

      24/02/2014 at 1:46 pm

      aku tahu, tak semua lelaki are jerks. kau jangan risau. ok?

      ๐Ÿ™‚

       
  24. ziemarziah

    24/02/2014 at 3:17 pm

    saya jarang sesangat beli buku..dapat BB1M pun banyak beli stationary.buku ada la 2-3 je tu pun hubby punya huhu

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: