RSS

WW: Tempat lain untuk menyimpan kain lampin selain di dalam bakul.

05 Mar

Di dalam…

IMG_20140302_103737

.. peti ais!

Advertisements
 
54 Comments

Posted by on 05/03/2014 in Categorized

 

54 responses to “WW: Tempat lain untuk menyimpan kain lampin selain di dalam bakul.

  1. sudipvssenduk

    05/03/2014 at 5:11 pm

    sangat sesuai di musim panas ni.
    Nak tiru jugak

     
    • Tinta Kibod

      05/03/2014 at 5:14 pm

      kau pakai lampin cik ta?

       
      • t.a.t.a

        06/03/2014 at 9:46 am

        Budak Gundut punya.

         
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 9:46 am

      Kak, boleh sangat.
      Sharing is caring kan?

       
      • Tinta Kibod

        06/03/2014 at 10:18 am

        share eh…
        tiap bulan kene lipat segitiga la kalo gitu…
        hahahaha…

         
      • t.a.t.a

        06/03/2014 at 10:48 am

        napkin yang ini pakai untuk jadi gombal aje untuk Budak Gundut. buat lap peluh.

         
  2. ewanthology

    05/03/2014 at 5:14 pm

    pulak dah…

     
  3. koel ct

    05/03/2014 at 5:18 pm

    cool..

     
  4. ziyyad zayyan

    05/03/2014 at 5:30 pm

    kalau pakai best wooooooooooo…sejukkkkkkkkkkkkkkkkk je

     
  5. Yunus Badawi

    05/03/2014 at 5:50 pm

    pakai tengahari best ni โ€ฆ..

     
  6. BUNDA

    05/03/2014 at 6:39 pm

    abis tu yang barang2 dalam peti ais tu letak kat mana?…dalam bakul?

     
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 9:47 am

      memang tempat tu tengah kosong. tu yang dia selit kat situ.

       
  7. kakcik

    05/03/2014 at 6:47 pm

    Ha????

     
  8. LS

    05/03/2014 at 6:55 pm

    hrmmmm lain macam ni .

     
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 9:48 am

      xde nya lain macam. Budak Gundut yang letak situ.

       
  9. Shamsiah Abdul Rahman

    05/03/2014 at 6:58 pm

    Sure nyaman bila dipakai.. sejukkkkkk jer..

     
  10. nizam.ariff

    05/03/2014 at 9:13 pm

    sapa punya kerja tu?

     
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 9:48 am

      Budak Gundut punya!

       
  11. kniedaz

    05/03/2014 at 9:36 pm

    sure nyaman buh kat muka…best

     
  12. Tihara_HT (@TiharaSM)

    06/03/2014 at 7:26 am

    ooo, ni petua apa plok tata weyyy

     
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 9:48 am

      Petua kemendenya Kak TAB. Budak Gundut punya kerja tu.

       
      • Tihara_HT (@TiharaSM)

        06/03/2014 at 2:38 pm

        kak TAB, kak tab..ingat tab mandi ker tata neyh!!!
        eh ter u turn..??

         
      • t.a.t.a

        06/03/2014 at 3:15 pm

        Button TAB di keyboard pun iye jugak kak.

         
  13. Petak Bunga

    06/03/2014 at 9:19 am

    peti pun dah penuh

     
  14. Alis Mysara

    06/03/2014 at 11:21 am

    sedapnya kalau dapat letak kat muka. kecut pori2 gua.

     
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 3:16 pm

      Eh bukan guna tuala panas ke utk kecik pores?

       
  15. Zakie Purvit

    06/03/2014 at 12:12 pm

    Betul-betul otak sedang berkembang ni tata.
    Kan sejuk bila nak guna masa panas… boleh ikutlah hahaha…

     
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 12:35 pm

      Betul tu kak. Memang tengah berkembang. Dulu dia letak di tempat sayur. Laa ni dah tinggi dah boleh capai dia letak pulak kat tempat beku. Ikut je la kak.

       
  16. smbotak

    06/03/2014 at 12:57 pm

    panas sangat cuaca kat luar ni… kalau boleh, dengan orang sekali nak masuk.

     
  17. Rai Ourkizuna

    06/03/2014 at 1:59 pm

    jangan ;a anak aku baca entry ko ni..hahaha

     
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 3:17 pm

      kalau betul la anak kau ikut, tak tahu la aku nak cakap. kah kah kah.

       
  18. cikpuanlawa

    06/03/2014 at 2:01 pm

    elok sangat tuu… tu hari budak kenit kat rumah tu simpan remote dalam peti ais…

     
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 3:18 pm

      remote pernah di letak di sinki.

       
  19. Dr Singa

    06/03/2014 at 2:13 pm

    Kecut burung nanti

     
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 3:24 pm

      hahahaha

       
  20. elly nadyra

    06/03/2014 at 2:22 pm

    fuh, rasa mcm syurga bila dpt time panas melenting nih

     
  21. Aziela Azila

    06/03/2014 at 2:34 pm

    Sangat kreatip la budak gundut tu kan…. Bagus…bagus….

     
  22. Tukg Padam Papan Putih Cute

    06/03/2014 at 2:38 pm

    setahu akak… org biasa letak baju sutera dalam peti ais nak bg senang gosok… ada kwn akak biasa buat cenggitu..

    wah baru teringat plan nak buat aiskrim asam boi yang terbantut ari tu ๐Ÿ˜‰

     
    • t.a.t.a

      06/03/2014 at 3:26 pm

      Asam boi yang Malaysia punya aiskrim tu ke kak? Wow dah lama tak buat.

       
  23. aiza mia

    07/03/2014 at 11:52 am

    ni kes terlupa nak keluarkan balikler tu..lepas tu dok cari merata-rata walhal simpan baik punya kat dalam peti sejuk.. hahaha..

     
  24. shiemacma

    07/03/2014 at 1:28 pm

    Salam T.a.t.a..
    cma singgah daro blog lal tiha..
    hhi..dlm peti ais pun blh bhaa… hihi..

    salam kenal ๐Ÿ™‚

     
  25. shiemacma

    07/03/2014 at 1:29 pm

    aduhai..teruknye typo.. hahaha.. maafkan saye..taip sekali lagi..
    Salam T.a.t.a..
    cma singgah dari blog Kak Tiha..

    hhi..dlm peti ais pun blh bhaaโ€ฆ hihi.. ๐Ÿ™‚

     
    • t.a.t.a

      08/03/2014 at 9:13 am

      memang teruk typo tu. hahahah.

      salam shiemacma. thanks for dropping by.

       
  26. cikviva

    07/03/2014 at 1:41 pm

    Apasal pulak tu? simpan dalam tu pulak..heheh

     
  27. zonAku

    07/03/2014 at 1:51 pm

    hebat la idea budak gundut…………….

    kita kene hati2 ta, karang kalau dia bergabung ngan faris…..
    hulk jadinya kita berdua

     
  28. Mar Mansor

    07/03/2014 at 2:12 pm

    huhu..pandainya..

     
  29. FAIRUS MAMAT

    07/03/2014 at 3:59 pm

    KAT RUMAH SAYA, MAINAN PON DALAM PETI AIS.. KADANG-KADANG PISTOL PON DALAM PETI AIS.. TERKEJUT LE PULAK MASA MEMBUKANYA..

     
    • t.a.t.a

      08/03/2014 at 9:16 am

      Pistol? Boleh pengsan kalau pistol betul tu.

       
  30. aima

    07/03/2014 at 4:37 pm

    preparation utk demam ke dear?

     
    • t.a.t.a

      08/03/2014 at 9:17 am

      x de la. Budak Gundut punya kerja.

       
  31. syazana zainn

    07/03/2014 at 10:38 pm

    time panas2
    lepas tu tekup muka dgn kain ejuk2 tu
    HEAVEN je hihi

    salam kenal ๐Ÿ™‚
    kite dtg dr blog kak tihara hihi

     
    • t.a.t.a

      08/03/2014 at 9:17 am

      hai sya. salam kenal juga. thanks for coming here. ๐Ÿ™‚

       
  32. eita

    08/03/2014 at 1:39 pm

    x sejuk ke klu guna nanti…?

     
  33. Amanina

    10/03/2014 at 9:50 pm

    hahaha.. setail baru ni. boleh try ๐Ÿ˜€

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: