RSS

Ini entry untuk sesiapa yang nak join dalam mengumpul dosa kering.

08 Mar

 

Korang kenal Elly Nadyra kan? Sesiapa yang belum kenal boleh la berkenalan lepas ni. Sesiapa yang dah biasa baca blog dia memang tahu yang dia tu suka pi mandi kolam sana, pi mandi kolam sini. Kalau pergi mana-mana tu mesti ada gambar kolam renang. Rasa macam dalam Majalah Mangga pulak. Hahaha.

So, ada la blogger macam Kak Singa, DaddyZiyyad dan beberapa blogger lain yang teringin nak tengok Elly ber2-piece di kolam renang. Tapi biasa la dia tu malu-malu aje tu.

Baru-baru ni ada blogger lain si IdaShazana yang nak jugak tengok gambar yang sama. Secara kebetulan masa tu Elly memang tengah bercuti, so dia wassap saya gambar tu. Hehehe.

 

 

 

Ini la gambar nya.

 

IMG-20140208-WA0018elly

 

Maaf la kepala dengan tang pusat kena tutup. Tu kan AURAT!

So lepas ni tak payah tanya-tanya lagi pasal gambar Elly di kolam renang okay?

 

 

Dah! Sudah tu! Jangan dok tenung lelama, masuk mimpi karang.

 

UPDATE!

Ketika entry ini ditulis, Elly sedang berada di kolam renang Bukit Mahkota. Menemani puteri, puteri dan putera nya ke kelas berenang.

 

 

p.s: Kalau lepas ni blog ni diset orang sebagai blog 18SX, tak tahu den nak kata apa. Hahaha.

Advertisements
 
38 Comments

Posted by on 08/03/2014 in Categorized

 

38 responses to “Ini entry untuk sesiapa yang nak join dalam mengumpul dosa kering.

  1. ellynadyra

    08/03/2014 at 10:48 am

    Wakakakaka sharing is caring! Kah kah kah

     
    • t.a.t.a

      08/03/2014 at 11:16 am

      Kak, pakwe tak layan blog kan?

       
      • ellynadyra

        09/03/2014 at 11:42 pm

        Dia baca ok!
        Hahaha dia gelak

         
      • t.a.t.a

        10/03/2014 at 8:52 am

        Kak, dia tak marah kan?

        Hahaha.

         
      • ellynadyra

        10/03/2014 at 9:10 am

        X leh gurau duk surau katanya

         
      • t.a.t.a

        10/03/2014 at 9:29 am

        Wah best la pakwe. High 5 kat pakwe. Hahaha.

         
  2. Zakie Purvit

    08/03/2014 at 11:15 am

    Bertuah betul adik kakak ni tau.
    Elly comel molek ditunjuk gambar gundut ni… hahaha….

     
    • t.a.t.a

      08/03/2014 at 11:16 am

      Picture can be deceiving la kak. Hahaha.

      Eh, kak. Akak baca jugak eh entry ni walaupun sy dah bagi amaran tu. hahahah.

       
  3. eita

    08/03/2014 at 1:35 pm

    fuyoooo..dasat tu..yg lain tu bukan aurat ke?hehehe

     
    • t.a.t.a

      08/03/2014 at 4:33 pm

      hahahaha.

       
  4. aby

    08/03/2014 at 8:40 pm

    angger lanang sejati ..
    ndelok gambar koyo kuwi mesti mendelik mata nay ….
    kan apik angger orak diedit ..
    iso keroh kabehan ..
    he..he..

     
    • tips

      10/03/2014 at 7:41 am

      enek lanang orak sejati ke nang kene??

      (>.<)

       
      • t.a.t.a

        10/03/2014 at 8:55 am

        tips, agak eh la enek. orak takon pulak.

         
    • t.a.t.a

      10/03/2014 at 8:55 am

      alaa kang. uduk seng lanang pun moto neh mendelik waie. kira okay la tu kang. wero seng penting waie. hahaha.

       
  5. ewanthology

    08/03/2014 at 10:01 pm

    aurat tang muka n perut je ye..huhu

     
  6. nizam.ariff

    08/03/2014 at 10:17 pm

    tafsiran baru aurat…
    huhu

     
    • t.a.t.a

      10/03/2014 at 8:56 am

      ewan & nizam.

      ya, itu la aurat. hahaha.

       
  7. isabelle is

    09/03/2014 at 10:49 am

    erkkkk…

    *terkedu*

     
    • t.a.t.a

      10/03/2014 at 8:58 am

      Teacher Is, awat nak terkedu? Hehe.

       
  8. azieazah

    09/03/2014 at 2:47 pm

    Hahahaaha..! Nak pinjam ayat Zed Zaidi: biar betikk…!!

     
    • t.a.t.a

      10/03/2014 at 8:59 am

      Ya Kak Azie, betul la tu.

       
  9. kesomai

    09/03/2014 at 10:43 pm

    adoii… terlaju lak tangan aku klik bila tajuk dosa kering kan.. wakaka

     
    • t.a.t.a

      10/03/2014 at 8:58 am

      kau memang rai. aku dah bagi amaran eh. hahaha.

       
  10. IdaShazana

    10/03/2014 at 9:34 am

    hiiihii,hiiii tak percaya sungguh
    elly mana ada bikini warna ni, dia ada warna hijau epal bentuk bintang

     
    • t.a.t.a

      10/03/2014 at 10:52 am

      Pakwe baru belikan la untuk dia. Hahaha.

       
      • ellynadyra

        10/03/2014 at 11:59 am

        Amboi hijau epal bentuk bintang ye

         
  11. Dee

    10/03/2014 at 10:51 am

    X kenal dan x percaya itu sis elly..hehe..

     
    • t.a.t.a

      10/03/2014 at 10:54 am

      Percaya laaaahhhh… *lagu Siti. Hahaha.

       
      • ellynadyra

        10/03/2014 at 12:00 pm

        Sayangggg dee!

         
  12. kniedaz

    10/03/2014 at 11:03 am

    hoh? laju je aku klik kat blog elly..dan aku sah jadi follower hahaha

     
    • t.a.t.a

      10/03/2014 at 11:03 am

      Amboi kau Fida! Tengok gambar pakai bikini dan dan terus jadi follower eh?

      Hahaha.

       
  13. aiza mia

    10/03/2014 at 11:55 am

    kat office ni takleh tenung lelama.. kang jadi isu lak.. wakakaka..

     
  14. zonAku

    10/03/2014 at 12:07 pm

    apa hal ni? aku x paham??

     
    • t.a.t.a

      10/03/2014 at 2:06 pm

      x pe la. karang kau faham la tu.

       
  15. ziyyad zayyan

    10/03/2014 at 3:56 pm

    t.a.t.a, awak tak nak ber 2 piece dan berposing, for real?
    hahahaha

     
    • t.a.t.a

      10/03/2014 at 4:04 pm

      KAH KAH KAH KAH KAH!

       
  16. Amanina

    10/03/2014 at 9:46 pm

    xtau plak kewujudan dia ni. hahaha

     
  17. Mimie

    12/03/2014 at 3:57 pm

    Tak kenal pun die nih…nti nk ternah la..hahaha

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: