RSS

t.a.t.a went for a date.

19 May

Guys, how was your first date?

 

Advertisements
 
51 Comments

Posted by on 19/05/2014 in Categorized

 

51 responses to “t.a.t.a went for a date.

  1. ewanthology

    19/05/2014 at 3:00 pm

    janggal

     
    • t.a.t.a

      19/05/2014 at 5:40 pm

      weird? hmm.

       
      • ewanthology

        20/05/2014 at 10:18 am

        1st time semua janggal…lepas tu…..masterrrrr 🙂

         
      • t.a.t.a

        20/05/2014 at 2:44 pm

        Awek yang sama harap nya.

         
  2. IdaShazana

    19/05/2014 at 3:43 pm

    kak ton tak pernah keluar dating sebab kak ton adalah perempuan melayu sunti di hujung tanjung.

    pegi ambik air di tepi kali pun abang temankan. semua pendekar yang datang bapak kak ton tolak sebab takut kak ton tercemar dengan peperangan

    jadi kak ton hanya duduk kat rumah, menjahit….. menenun songket… menanam kunyit dan peria katak

     
    • t.a.t.a

      19/05/2014 at 5:41 pm

      kak ton, penuh tak rumah kau dengan kunyit, peria katak, songket semua. ada sampai bukak butik ke, gudang ke, pembekal kunyit dan peria katak ke?

       
      • ellynadyra

        20/05/2014 at 8:09 am

        OMG kak tonnnnn biar betul ko!

         
      • IdaShazana

        20/05/2014 at 8:24 am

        maunya tak…. kak ton le supplier untuk pasar borong selayang. katak je yang tak mampu nak supply sebab geli

         
      • t.a.t.a

        20/05/2014 at 9:04 am

        So kalau k ton geli katak, means pria pun ada supply jugak la? Ganteng tak pria-pria itu semua?

        Hahahaha.

         
  3. sylarius

    19/05/2014 at 4:15 pm

    Hepi sebab rasa selesa. Lagipun, dengan first date tu la yang jadi wife saya sekarang ni. Hehe

     
    • t.a.t.a

      19/05/2014 at 5:41 pm

      That was so nice. Seronok kan sebab aweks terus menerus jadi wife. Tahniah.

       
  4. okje

    19/05/2014 at 5:08 pm

    Namanya pun date….benda yg disukai syaitan yg direjam….mmglah best….hehe…..
    First date lepas SPM….gedix ek! Hehe…..Kena pau dengan Papa zir sbb masa tu okje kerja.Dia mintak belanja.. Tak malu betul Paoa Zir . Ingat lagi belanja dia makan Mc Dota ala ala KFC…
    Nasib la ni dia pulak yg kena pau dengan okje hehe…

     
    • t.a.t.a

      19/05/2014 at 5:42 pm

      Kak Nom, pau bojo mu sak pirang-pirang kak. Sugeh kan deeh. Hahaha.

       
  5. Tukg Padam Papan Putih Cute

    19/05/2014 at 6:03 pm

    Date pertama?

    Kalau date pertama dengan pakwe sekarang nie.. rasanya masa dia datang berani mati masa akak kat matrik kuala pilah dulu.. siap dapat annoucement kat library ada org nak jumpa.. bila jumpa.. gugup kelu seribu bahasa sebab dia punya tahap berani selamber badak datang pusat matrik siap kauntim sama itu pak guard hahaha (ikutkan mana boleh datang melawat.. kaum keluarga jek)… date dalam kawasan pusat matrik kan.. mana best hahaha…

     
    • t.a.t.a

      19/05/2014 at 6:08 pm

      So sweet!!!

      Kak, masih ingat tak detik-detik dan perasaan ketika itu?

       
  6. alis

    19/05/2014 at 9:09 pm

    aku belum ada jawapan utk soalan ko tu ta. mungkin nanti baeu bleh jawab. bila? ntah. aku xtau. yg aku tau skrg. aku tunggu jawapan ko dari soalan yg sama: how was ur 1st date cikta? *kelip2 mata

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 9:05 am

      nayy. aku yang tanya korang soalan tu, so korang la jawab. mana bleh jawab soalan dengan jawapan kan? hehe.

       
  7. JR

    19/05/2014 at 10:09 pm

    Malu nak cakap…pertama sebab ia dah lama berlaku. Kedua, dah tak ingat lagi yang mana satu first date, sebab masa muda2 dulu selalu date dengan orang yg berbeza. Tapi lepas kahwin cuma dia seorang…setia ke hujung nyawa!!

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 9:05 am

      Sweet nya Pak Lang!! InsyaAllah setia hujung nyawa.

       
  8. Shamsiah Abdul Rahman

    19/05/2014 at 11:39 pm

    Tak rasa apa pun sbb berjodoh dgn staff satu company cuma lain department.
    Cuma kalau sebelum tu asyik nak bergaduh.. lps tu.. takda lagi la kan..

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 9:08 am

      Gaduh-gaduh manja gitu eh k sham. 🙂

       
  9. budakshinchan

    20/05/2014 at 6:58 am

    hati berdebar.. jantung bergetar

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 9:07 am

      seram sejuk eh?

       
  10. Ishy Angel

    20/05/2014 at 8:56 am

    fuyoohh.. tata g date :p

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 2:45 pm

      Elleh. Kau gi date hari ni kan?

       
  11. 4feet8

    20/05/2014 at 9:15 am

    nanti cerita, ya?

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 2:45 pm

      Wasap? InsyaAllah.

       
  12. Tihara_HT (@TiharaSM)

    20/05/2014 at 9:52 am

    1st date nyong ditemani anak sedulur bojoku
    rasa biasa jer sebab dah memang kenal dari form4
    cuma dia kata aku makin cun sebab zaman sekolah dulu
    kan comot hingusan lagi…puihh

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 2:47 pm

      Ahh sweet la kak pakwe riko.

       
  13. Ujie

    20/05/2014 at 10:35 am

    Hahaaa..tu ayat nak ngorat tu!

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 2:47 pm

      Kak ujie, ngorat pun tapi memang sweet. Cair!

       
  14. Ujie

    20/05/2014 at 10:37 am

    Eh..td tu reply utk tiha.

    1st date? Malas la nak cite kat sini..:D

     
    • Tihara_HT (@TiharaSM)

      20/05/2014 at 10:51 am

      eleh ujie tu,
      kok males waie
      ngomonglah kisah kue
      anak awan ujie

       
      • t.a.t.a

        20/05/2014 at 2:51 pm

        k ujie, angger males cerito nang kene, yok cerito nang group.

        kenek? ala kito-kito waie seng boco. hehe.

         
      • ujie

        21/05/2014 at 9:02 am

        seng bener ei, aku wes orak kilingan 1st date. Sbb de eh kawan biasa2, biasa jumpa.

         
  15. eita

    20/05/2014 at 1:59 pm

    1st date kite kat giant….tu pun tak sampai 20 minit..terus balik..maluuu…hahahha..

    haaaaa…tata nak gi date dengan sapa tu?

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 2:49 pm

      kita gi date dengan orang yang berjaya mengayat kita. hahaha.

       
  16. sudipvssenduk

    20/05/2014 at 2:04 pm

    dkt cafe ITM, malu2 kucing siam.
    dapat restu lecturer lagi… hahaha

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 2:50 pm

      wah. bagus nya lecturer itu. got blessing some more.

       
  17. Dee

    20/05/2014 at 3:01 pm

    First date ngan first boyfriend ialah jogging bersama kt lake garden
    First date ngan husband ialah gi mancing kt lombong..hahaha..sy mmg sempoi..

     
  18. Rai Ourkizuna

    20/05/2014 at 3:19 pm

    aku… aku lupa kot.. hahaha…

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 4:50 pm

      ala.. come on la Rai.

       
  19. Petak Bunga

    20/05/2014 at 4:37 pm

    Sapa ada almat tata?
    Aku nak hantr rmbongan minang.
    Dah x pyh nak dating lg..

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 4:49 pm

      Eh, PB! Awal nya.. nanti la dulu.
      Bagi aku kenal rapat dulu hati budi, baru la datang rombongan.
      Nanti aku inform kau.
      Jangan risau.
      Okay?

       
  20. hijrah

    20/05/2014 at 4:45 pm

    erkkk bila erks first dating… dah tak ingat sebab selalu jumpa bila ada program persatuan, tapi ramai2 ler, pastu selalu kelahi hahaha

     
    • t.a.t.a

      20/05/2014 at 4:50 pm

      Kelahi tu la yang pasti akan timbulkn bibit-bibit percintaan.
      Hahaha.

       
  21. nizam.ariff

    20/05/2014 at 10:25 pm

    1st date dgn pompuan dah kena peluk cium…

    Kena azankan lagi…

     
  22. LydSunshine

    21/05/2014 at 10:02 am

    Dah lupa. Dgn siapa pun dah lupa. Heheh.. Daya ingatan lemah betul aku ni cik Tata. Ko date dgn sape? meh cite meh.

     
  23. elly nadyra

    21/05/2014 at 1:55 pm

    mestilah berdebar2 first date, tak kenal wei, tak tau camner rupanya

     
  24. kniedaz

    21/05/2014 at 2:00 pm

    first date aku kat kedai makan kat railway station ipoh..walau lapar..minum air je…bongok kan?

     
  25. cikkakiketawe

    31/08/2014 at 1:05 am

    hem date? no hard feeling… 19 tahun hidup di kelilingi abang2 aje…
    paling dasat pun cinta dalam diam..takde date…hahahahaha..lame tak?

    p/s : Alhamdulillah masih suci lagi pemikiran ini…#drama je kot.hikhik

     

Want to say something?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: